KezdƑoldal » IsmerkedĂ©s » TĂĄrskeresĂ©s » đŸ™‹đŸœâ€â™‚ïž Kinek van kedve ismerked...

đŸ™‹đŸœâ€â™‚ïž Kinek van kedve ismerkedni velem? BP 21/F đŸ™‹đŸœâ€â™‚ïž

Figyelt kérdés

Üdvözlök mindenkit!

Igazi budapesti fiĂș vagyok, 21 Ă©ves, nĂ©hĂĄny kĂŒlönlegessĂ©ggel megfƱszerezve. NĂĄlam fiatalabb pĂĄr Ă©vvel, vagy egykorĂș, de nyitott vagyok a picit idƑsebbekre is, tehĂĄt 18-23 körĂŒli lĂĄnyokkal ismerkednĂ©k. (A köztĂŒnk levƑ tĂĄvolsĂĄgot nehezen viselem sajnos).

Kikkel ismerkednék?

Akik szeretik a termĂ©szetet, kirĂĄndulĂĄst, csalĂĄd-jellegƱ programokat, biciklizĂ©st, sĂŒtĂ©s/fƑzĂ©st, esetleg vĂ©konyabbak az ĂĄtlagnĂĄl, nyitottak Ășj dolgok megismerĂ©sĂ©re, esetleg vannak cĂ©ljai is a jövƑre Ă©s van Ă©rdeklƑdĂ©si köre. Esetleg rajong a Bud Spencer/Terence Hill filmekĂ©rt, 80-90-2000-es Ă©vek zenĂ©iĂ©rt.

Ami mĂ©g fontos! Nem dohĂĄnyzom (e-cigi se), nem drogozom Ă©s szeretnĂ©m, hogy a tĂĄrsam se alkalmazza ezeket, fontos, hogy ebben egyforma legyen a vĂ©lemĂ©nyĂŒnk, mĂĄr az elejĂ©n.

SzĂĄmomra fontos egy szemĂ©lyben, hogy legyen Ƒszinte, megbĂ­zhatĂł Ă©s hƱsĂ©ges felĂ©m.

Hosszabb tĂĄvĂș kapcsolat szeretnĂ©k, egyĂ©jszakĂĄs cselekedeteket elĂ­tĂ©lem, nincsenek tipikus rossz-fiĂșs szokĂĄsaim!

2023. ĂĄpr. 29. 09:02
 1/5 anonim vĂĄlasza:

Na végre egy korrekt bemutatkozås, respekt.

Én nem felelek meg minden paramĂ©ternek, a zenei stĂ­lusom mĂĄs, meg az alkatom is inkĂĄbb ĂĄtlagos, minthogy vĂ©kony.😂

A többiben viszont egyetĂ©rtĂŒnk, ha gondolod Ă­rj rĂĄm, Ă©s mesĂ©lek többet magamrĂłl.

21L

2023. ĂĄpr. 29. 11:15
 2/5 anonim vĂĄlasza:
Aha, Ă©s te mit adsz bele a kapcsolatba? Mert igĂ©nyeid azok vannak, de rĂłlad nem sok derĂŒl ki. Mintha autĂłt, vagy lakĂĄst vĂĄsĂĄrolnĂĄl.
2023. ĂĄpr. 29. 14:01
 3/5 anonim vĂĄlasza:
Dolgozol vagy tanulsz? Ha igen mit?
2023. ĂĄpr. 29. 23:39
 4/5 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Dolgozom Ă©s tanulok is egyszerre. AutĂłbuszvezetƑ vagyok a hĂ©tköznapokon. A közlekedĂ©s mivel vĂĄltozĂł dolog, mindig van Ășj. Emelette a hommijaimhoz szĂŒksĂ©ges ismereteket is a volt tanĂĄraimtĂłl szerzett anyagokbĂłl tanulom otthon, amikor van idƑm rĂĄ.
2023. ĂĄpr. 30. 07:31
 5/5 anonim vĂĄlasza:
szia Én nƑnek Ă©rzem magam, Ă­rj nyugodtan.
2023. mĂĄj. 14. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!