Vannak it kedves, normális lányok? (nem lekezelő, nem sznob, nem beképzelt)
Figyelt kérdés
Hátha alapon ...
F33 Budapest
2023. ápr. 24. 02:13
11/17 anonim válasza:
Sírjál nyugodtan. Azért kérdeztem meg, mert magáról nem írt a világon semmit.
2023. ápr. 24. 16:31
12/17 anonim válasza:
Vannak,csak mivel nem ők kellenek így inkább a háttérben maradnak!
2023. ápr. 24. 17:00
13/17 anonim válasza:
Lehet hőbörögni, de a valóság az, hogy itt olyan emberek fognak társkeresőzni, akik vagy szellemileg visszamaradottak vagy külsőt illetően rondák. Vagy mindkettő. Egy "kedves, normális" és külsőleg átlagos nő kelendő. Nem lesz nehéz párt találnia. Nincs szüksége ide beregisztrálnia. Ha a külső mindegy számodra, akkor a válasz a kérdésedre igen. Viszont nagyon kevés infót adtál meg magadról és egy ilyen kérdéssel nem fogod felkelteni a nők érdeklődését.
2023. ápr. 24. 19:52
14/17 A kérdező kommentje:
Kedves, normális lányok! Kérlek privátban írjatok, az itteni hozzászólásokat nem olvasom. Köszi! :)
2023. ápr. 24. 19:55
15/17 anonim válasza:
Szerintem ők csak szégyenkezni járnak ide. Én is azt szoktam. (Pár kommentem egyike)
2023. ápr. 24. 20:10
16/17 anonim válasza:
Figyelj! Első sorban jó, ha megadod minimum a korod. Ha lelki bánat gyötör nem csak egy csaj tudja megoldani. Pusztán esetleg eltereli a figyelmed az adott gondról. Gondolom lepattintottak és ezért vagy teljesen ki. Nyugi! Vegyél egy sütit, vagy tudom is én! De el kell mondjam, hogy egy kamasz kapcsolat átlagosan 2-3 hónapig tart, persze vannak kivételek. Az alatt az idő alatt amíg együtt vagytok addig minden hipi jó és juhé, de utána jön a sírás rívás (attól függ ki dob ki kit.) De ha nem hallgatsz rám, akkor pedig, csak sok sikert kívánnék! Remélem össze jön! :)))
2023. ápr. 25. 16:45
17/17 anonim válasza:
Küldök üzenetet
2023. ápr. 28. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!