Mit tegyek írjak rá,vagy hagyjam ?
Megismertem egy srácot társkeresőn.Annyi baj volt,hogy alig tud magyarul,ezért angolul kommunikáltunk.De életem legjobb egy hete volt.Igaz,az angolom nem a legbiztosabb,de forditoval próbáltam magam kifejezni.
Úgy volt,hogy találkozunk,de annyira bestresszelem azon,hogy nem fogjuk egymást érteni,és hogy az egész csak arra megy hogy megd*gjon,hogy inkább le mondtam az egészet,elköszöntem tőle végleg.Utana bocsánatot kértem,de csak annyit írt,hogy :"már túl van rajta".Most vagy rosszul esett neki,vagy bunkó.
Nem akartam megbántani de voltak kételyeim.Messzebb lakik másfél órával.Jartam már meg így társkeresőn sráccal,hogy kiderült nem is O van a képen,vagy valami teljesen mást akar tőlem.Nagyon óvatos vagyok és hiába beszélgettünk el jól,meg is féltem.
Le írtam neki mindent amitol tartok,és azt mondta nem kell.
De ki tudja.Voltam már bántalmazás áldozata,emiatt nehezen nyitok emberek felé.
Nagyon hiányzik viszont az az egy hét,amíg beszéltünk.Mindig megmosolyogtatott és annyira sajnálom,hogy ha megbántottam.Nem tudom.Kicsit hianyzik.
Letöröltem már,mert haragudtam rá hogy neki csak így ennyi volt,attól függetlenül tudok még neki írni.Tegyem meg ,vagy hagyjam?3 napja nem beszéltünk.
Máskor beszélgess többet, ha még bizonytalan vagy és gondold át jobban a dolgokat, mielőtt cselekszel.
Ezt már szerintem se bolygasd, pár nap és elmúlik a "függőséged".
Te vagy bunkó, nem ő.
Nem is értem a feltételezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!