Van itt olyan lány akinek lenne kedve ismerkedni Kecskemét környékén ? 28F
Figyelt kérdés
Ismerkedni szeretnék de ezek a társkeresős oldalak nem igazán jöttek be.2023. ápr. 22. 12:11
1/9 anonim válasza:
Kicsit leszűkíthednéd a kört, mert így elég kétségbeesettnek tűnsz
2023. ápr. 22. 12:22
2/9 A kérdező kommentje:
Hát Kecskemét és környékén lehetőleg 25 éves kortól. Igen kicsit valóban kétségbeestem hogy senkinek sem kellek. Bocsánat ha értetlenkedem. De hölgyekkel szeretnék ismerkedni akik legalább 25 évesek. Nem vagyok Kecskeméti de az a város van hozzám a legközelebb. Próbáltam kicsit szűkíteni.
2023. ápr. 22. 12:51
3/9 anonim válasza:
Nőkkel. Ne hölgyezz, ha a haverjaiddal nem használod a szót.
2023. ápr. 22. 12:54
4/9 A kérdező kommentje:
Milyen haverjaimmal? Te miről beszélsz?
2023. ápr. 22. 13:17
5/9 anonim válasza:
Azért próbálj meg minimális elvárásokat támasztani, pl:
"Kecskeméten keresek 25 és 32 év közötti kedves, mosolygós, lányt, aki szereti a kutyákat és a természetben lenni. Emmellett nem kell gourmet szakácsnak lennie, de nem lenne hátrány ha tudnánk együtt főzőcskézni egy pohár bor mellett"
Ez a "bárki akinek Kecskeméten puncija van" elég taszító a nőknek. Azt sugallja hogy elkeseredett és igénytelen vagy.
2023. ápr. 22. 13:24
6/9 A kérdező kommentje:
Igen ebben igazad van. Bocsánat gyors kérdés kiírás volt.
2023. ápr. 22. 13:26
7/9 anonim válasza:
Én nem sok reményt fűznék a gyakoris ismerkedéshez, de sok sikert!
2023. ápr. 22. 14:15
8/9 anonim válasza:
Menj ki az utcára és próbáld meg ott a számodra szimpatikus embereknél de ha elmész különböző eseményeken, ott nagyobb rá az esélyed.
2023. ápr. 22. 22:49
9/9 anonim válasza:
Írhatsz. L/23 145 kg
2023. ápr. 25. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!