Melyik a jobb női szemszögből?
Ha normális, rendes vagy mindegy hol eredsz vele szóba.
Ne éreztesd vele azt, hogy ráhajtasz, csak beszélgess vele emberként, mint bárki mással.
Így nyitottabb lesz a beszélgetésre.
Persze sok minden befolyásolhatja a helyzetet:
Személyisége, hangulata, körülményei stb.
De ha alapon rendes ember, nem fog a francba elküldeni.
Jómagam bárkivel el tudok beszélgetni, ám amint érzem, észreveszem, hogy pl fantáziája máshol van vagy nyomul és nem tetszik, akkor finoman megmondom, hogy sajnálom, de nem akarok beszélgetni, ismerkedni.
De pl párom sajátos udvarlásai megfogtak és már kezdetekkor megfigyelhető volt rajta a finom motorikus mozgás, kezein is, annak ellenére mekkora erő van benne. Egyből kérdeztem pár dolgot, amikre gyanakodtam és teli találat volt.
Mindezek előtt amikor egy barátomat raktam fel vonatra, ő szintén kikisért valakit.
Elindultam haza, visszanéztem a faszira, mert tetszett a megjelenése, kisugárzása, de tovább álltam, megálltam egy kiskutya miatt, megsimiztem váltottam pár szót gazdájával és amikor elbúcsuztam, többes számba köszönt el tőlem.
Én meg csak néztem mi van, mert tök üres részen álltam le a hölggyel. Nézek hátra és integetett a faszi mögöttem.
Egy félreértett helyzet volt.
A nő egy párnak nézett minket a nagyon hasonló stílusú ruházatunk miatt. A faszi pedig igazából nekem kezdett korábban integetni, azt hitte egyből megyek, ahogy felkeltem kutyutól. Ha meg már köszönt neki a hölgy, neki is szánta az integetést már, nem csak nekem.
Közelebb lépve hozzá jobban megtetszett. Gondolom a hormonjaink illata is dobott egy nagyot pluszba.
Ha valaki ismerkedik pár mondatból, gesztusból, hangból, mozdulatokból meg tudom állapítani lesz-e bármilyen jövője az ismerkedésnek.
Ám ez az én esetemben öszetettebb, erős önismeret, s ebbe bele tartozik, hogy tudom miket igénylek, mik tetszenek, stb.
Az emberekben pedig jól olvasok, ezért is tudom jól kezelni őket.
De ez más téma.
A lényeg az, ha megjelenésben elsőre szimpi vagy semleges vagy, akkor van nyitási lehetőség.
De ugyanez igaz fordítva is ha belegondolsz.
Próbálkozni és keresgélni kell, ismerkedni.
Apránként rálelni azokra a személyekre, akikből pl jó ismerős, barát vagy akár több is lehet.
A sima ismerkedésnél is két opció van, hogy elsőre off vagy találat.
Párkapcsolat is ilyen egy szintig.
Próbálkozni kell.
Ha rágörcsölsz azzal lehet elüldözöd, mert egyből érezni fogja, hogy meg akarod kaparintani őt.
Járművön alapból nem ismerkedek. (Társaságban, élőben szoktam - nő létemre.)
Azért cserélek telefonszámot egy férfival, mert ÜZLETKÖTÉST(!) remélek tőle. Úriasszony módon.
Amúgy nagyon zárkózott és távolságtartó vagyok. Erősen bizalmatlan is.
Én hiába megyek ismerkedős társasági helyekre, (nem is számítok rá) de nem is kezdeményez nálam senki.
De tényleg soha, soha nem kezdeményeztek nálam ilyen koncerteken rendezvény stb
(F)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!