Folyton belém zúgnak a nők, mit tegyek ellene?
Már rövid időn belül harmadszorra fordul elő, hogy megismerkedek egy nővel és az ő részéről kötődés, érzelem alakul ki, annak ellenére hogy az elején megegyeztünk abban, hogy laza dolog lesz és barátság extrákkal stb. Én ezt tartom is, de harmadjára is az lett a vége, hogy belém zúgott a nő és így fájdalmas lett neki a “szakítás”. Hogyan tudnám fenntartani a távolságot? Legyek bunkó néha, figyelmetlen? Nem ilyen természet vagyok. Akinek van tapasztalata kérem segítsen.
29F
Nálam ugyanez van, én 30 vagyok.
Olyat kell találnod aki nem olyat keres, mint te vagy.
Nálam 5-ből 4 nő nyáladzás, szerelem...az az 1 meg azért nem, mert valójában nem egymást keressük, csak összejárunk néha.
30F
Ha egy nő belemegy a lazába akkor 99% hogy többet akar, én elmondom hogy rengeteg ilyen volt az elején és sosem lesz több szóval ne számítson rá. Ha igy oké neki akkor jöhet a szex.
Ha meg szenved már nem az én dolgom, én szóltam
Mert a testbeszéded valamiért még mindig nem a lazaságról szól. Sok nő többet lát bele.
Ment prostizni, az nem lesz szerelmes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!