Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Az lenne a kérdsem, azok a...

Az lenne a kérdsem, azok a férfiak, akik sikeresen találtak nőt, hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés
Nekem eddig nem nagyon sikerült. Leszólítani próbálgattam, de azért a hétköznapi embernek ehhez nincs mindig önbizalma. Tudtok esetleg jó helyet, módszert? Csak meg szeretnék ismerni egy-két lányt.

2023. ápr. 3. 15:00
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Tinder. De lejjebb kell vinni az igényeket hozzá.
2023. ápr. 3. 23:59
 12/21 anonim válasza:

"találtak nőt"

Ezt azért fájt olvasni.

2023. ápr. 4. 01:57
 13/21 anonim válasza:
12. Hát igen, a sikeresen ismerkedtek jobban hangzana és hol találkoztak velük...
2023. ápr. 4. 07:03
 14/21 anonim válasza:
Én a templomban találtam. A gyülekezet rendelkezésre bocsájtott egyet.
2023. ápr. 4. 08:09
 15/21 anonim válasza:
#14 nálunk nem igazán vannak🥲
2023. ápr. 4. 12:47
 16/21 Senior Séf válasza:

Nekem mindig az élelmiszerboltok pénztáránál való sorban állás volt a kedvenc vadászterületem. A csaj kosarának tartalma sokat elárult az életviteléről, családi állapotáról, és témaindítónak se volt utolsó.

Szerencse, hogy huszonéve boldog házasságban élek, mert a mai csajok sikítófrászt kapnának, ha valaki ott próbálna szóba elegyedni velük.

2023. ápr. 4. 15:02
 17/21 anonim válasza:

Ez pont tegnap nekem is eszembe jutott. 99%-ban gyorskasszában fizetek de tegnap kivételesen sorba kellett állnom és pont erre gondoltam, hogy erre az egyre jó volt ez a "holt idő" régen, beszélgetni.

2023. ápr. 4. 15:47
 18/21 anonim válasza:

Párommal a fb-on ismerkedtem meg.

2-3 hét után igent mondott egy személyes találkozóra.

Több mint 4 éve tart a kapcsolat. :)

2023. ápr. 4. 17:40
 19/21 anonim válasza:

#16.Többségnek be van dugva a füle de nem csak a boltokban, a tömegközlekedésen, a buszmegállóban, mindenhol.

Igen, a mai világban nehezebb annak ellenére, hogy könnyebben hozzáférhető a közösségi média által.(hozzátéve, ez pont az átlag/hétköznapi embereknek nehezíti meg a dolgát)

2023. ápr. 4. 18:44
 20/21 anonim válasza:
Mindenki nyomogatja a telefonját, meg amúgy is delíriumban van mindenki. Egymáshoz sem mernek szólni. A nők félnek a ragadozóktól, a pasik meg már azt sem tudják hol vannak. Hát mi lesz így kérem szépen?
2023. ápr. 5. 06:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!