Az lenne a kérdsem, azok a férfiak, akik sikeresen találtak nőt, hol ismerkedtek?
"találtak nőt"
Ezt azért fájt olvasni.
Nekem mindig az élelmiszerboltok pénztáránál való sorban állás volt a kedvenc vadászterületem. A csaj kosarának tartalma sokat elárult az életviteléről, családi állapotáról, és témaindítónak se volt utolsó.
Szerencse, hogy huszonéve boldog házasságban élek, mert a mai csajok sikítófrászt kapnának, ha valaki ott próbálna szóba elegyedni velük.
Ez pont tegnap nekem is eszembe jutott. 99%-ban gyorskasszában fizetek de tegnap kivételesen sorba kellett állnom és pont erre gondoltam, hogy erre az egyre jó volt ez a "holt idő" régen, beszélgetni.
Párommal a fb-on ismerkedtem meg.
2-3 hét után igent mondott egy személyes találkozóra.
Több mint 4 éve tart a kapcsolat. :)
#16.Többségnek be van dugva a füle de nem csak a boltokban, a tömegközlekedésen, a buszmegállóban, mindenhol.
Igen, a mai világban nehezebb annak ellenére, hogy könnyebben hozzáférhető a közösségi média által.(hozzátéve, ez pont az átlag/hétköznapi embereknek nehezíti meg a dolgát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!