Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Bizonytalan vagyok, hogy...

Bizonytalan vagyok, hogy írjak-e egy tisztázó/lezáró üzenetet annak a félnek, aki ghostolt, szerintetek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, aki bár elég érdekes módon, de lezárta a randizásunkat kb két hónapja. Az azt mondom korrekt volt, de nekem nagyon fájt, mert bele voltam esve teljesen.

Ugyanakkor utána a teljes snitt helyett beszélgettünk még néha, volt hogy ő írt, volt hogy én, és nem igazán értettem, hogy mi a szándéka. Sőt, egyszer még találkoztunk is, tök jó hangulatban telt el az este.

Utána volt egy kisebb online vitánk, de utána úgy tűnt .jnden rendeződött. Majd utolsó héten kb akármit írtam, mindig csak ilyen passzív agresszív válaszok érkeztek. Egy-egy szó, tőmondatok.

Egy hete kezdett el ghostingolni. Megkérdeztem, hogy szeretne-e megint összefut i haverként, de nem válaszolt. Ez instagramon volt. Tegnap Facebookon is megkérdeztem, semmi válasz.

Az a baj, hogy túlságosan is kedvelem ezt a srácot ahhoz, hogy haragudjak rá. Viszint ha írok neki egy lezáró üzenetet, azzal azt az érzést kelthetem számára, hogy még mindig loholok iránta. Aztán én nem akarom boostolni az egóját.

Viszont valahogy blokkolni sincs szívem.

Kinek mi a tapasztalata? Hogyan élitek ezt meg?

2023. ápr. 3. 14:31
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Dehogy all neki a vilag. Lehet lesz par jo randija mert rohadt cuki, de hosszutavon egy energiavampir. Es nem hiszem h valaki ilyet akarna hosszu tavon. Csak sajnos en vagyok annyira naiv, hogy mindig ugrottam ha visszairt. De jobb is ha abbahagyja az irast. Most irt h nem lesz ideje valszeg. En meg valaszoltam, hogy okes, rendben.
2023. ápr. 4. 14:20
 32/34 anonim válasza:
#31 most legalább àtérzed hogy mivel kell szembesülnie egy àtlagis sràcnak..mert fordìtott esetben ugyanez van csak nem 1x hanem több 100x 😅
2023. ápr. 4. 14:41
 33/34 anonim válasza:
#26 legalább már annyival okosabb vagy hogy neked olyan kell aki nem fél a konfrontációtól. Nehéz ügy de nem szabad alább adni. Én srácként vagyok ilyen mint te, sajnos semmivel nem könnyebb az élet...
2023. ápr. 5. 00:03
 34/34 anonim válasza:
Sztem annyit se irj neki h okes rendben, semmit. Te ugyis tobbet akarsz o meg max akkor er majd rad ha senki sincs :/ Azert erdekel ennyire mert mar sokat beleraktal a dologba.. ha jonne mas es jol ellennel vele, mar nem is erdekelne. Akinek tenyleg kellesz majd, az nem gondolkozik.. Sose er ra hogyne.. meg felhivni se vagy irni.. Ha meg utanna radall majd megis akkor az szted igazi? Mostmar igen? Hagyd fszba sry
2023. ápr. 5. 01:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!