Komoly bemutatkozás volt, minden elismerésem. Ezzel aztán felkelted az ember figyelmét. Gratu
2023. márc. 28. 17:24
2/8 anonim válasza:
#1 Most miért vagy ilyen rosszindulatú a kérdezővel? A lényeget leírta, hogy kit keres.
Elhiszem én, hogy a nőknek sokkal könnyebb dolguk van ismerkedés terén, mert rengeteg a jelentkező, de férfi szempontból el se tudjátok képzelni, hogy milyen baromi nehéz a netes ismerkedés.
2023. márc. 28. 17:59
3/8 anonim válasza:
Nekem írhatsz ha még van kedved
25l
2023. márc. 28. 19:04
4/8 anonim válasza:
#2 nem lenne olyan baromi nehéz ha képesek lennétek írni egy normális, kulturált bemutatkozást, és nem csak a sültgalambot várnátok a szátokba.
2023. márc. 28. 21:03
5/8 anonim válasza:
#4 Hát figyelj, itt már számtalan ismerkedni próbáló srácot láttam, és vagy csak a fikázást kapta a válaszokban, vagy a közömbösséget. Én amúgy sajnos azt látom, hogy manapság egy értelmes módon folyó ismerkedésnek nem sok jövője van, kivételek persze biztos akadnak.
2023. márc. 28. 21:29
6/8 anonim válasza:
Ezen az oldalon mire számítottatok, de most komolyan? Férfi és női felhozalat is egyaránt katasztrófa, nagyon nagy mázlid kell legyen ahhoz, hogy kifogj egy normális embert. Férfiak jóval többen vannak, ezért a nagy számok törvénye alapján nyilván több idióta is kerül ki. Nem csodálom, hogy a nőknek nem ez a kedvenc helye az ismerkedéshez
2023. márc. 28. 21:33
7/8 anonim válasza:
Csak felsorolásképpen pár hobbi, meg hogy mik érdekelnek - ezeket jó lett volna nem kihagyni a bemutatkozásnál, mert úgy nagyobb eséllyel találnak meg hasonló érdeklődési körrel rendelkezők.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!