Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, aki...

Van itt olyan lány, aki hajlandó letenni a CE jogsit és eljönne velem 4 kézben kamionozni?😆

Figyelt kérdés

Nagyon unalmas egyedül.🥺

Olyan 20-25 év között mondjuk.

A megadott kategória alját súrolom életkorban.

#kamion #sofőr #Kellemeset a hasznossal🤷‍♂️
2023. márc. 25. 19:52
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
Hogyne, itt minden nő arra vágyik, hogy kamionozhasson
2023. márc. 25. 19:54
 2/24 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyon sok nő kamionsofőr van. Sőt, sokan vannak akik a párjukkal, 4 kézben kamionoznak. Személyesen is ismerek ilyen párost.
2023. márc. 25. 20:04
 3/24 A kérdező kommentje:
#2 Nem feltétlenül...😅
2023. márc. 25. 20:05
 4/24 anonim válasza:
Miért akarsz kibaszni azzal a szegény lánnyal? Ennél szarabb élet nem sok van, én is kamionozom sajnos.
2023. márc. 25. 21:02
 5/24 Gymnospermatophyta válasza:

4:

st22 Lacit követem YT-n. (Régen Koltai Zolit néztem egyszer-egyszer). Nem vonz a kamionozás, csak egyszerűen jó nézni valamiért, az utat, a tájat, az országokat, a növényeit stb.

Nem ez a lényeg. Ő jó pár éve tolja és az jön le, hogy nagyon szereti csinálni. Meg az, hogy rengeteg ága van annak a szakmának. Nyilván van körülményesebb oldala/része is. De nem mindenki csinál olyat, legalábbis gondolom én ezt laikusként. Viszont:) Biztosan nincs ezzel egyedül, hogy szereti azt a munkát. Nem való mindenkinek, hiszen sok ideig távol vagy - ezért is keres a kérdező ilyen lányt gondolom. De aki ennyire utálja azt amit csinál, függetlenül attól hogy mi az, akkor miért csinálja? Ha folyamatban van, akkor nem szóltam, de én a helyedben és más helyében, aki hasonlóan van megpróbálnék tenni azért, hogy olyan munkám legyen, amit szeretek.

2023. márc. 26. 01:04
 6/24 anonim válasza:
Ketten bezárva állandóan abba a kis fülkèbe még a legjobb csajjal is megbolondulnèk. Meg vadászni kell a lehetőséget hogy zuhanyozni tudj hogy ne bűzölögjetek ott ketten, és ne a bokorban wècèzz, hát ez nagyon szexi és vonzó.
2023. márc. 26. 10:13
 7/24 anonim válasza:

"De aki ennyire utálja azt amit csinál, függetlenül attól hogy mi az, akkor miért csinálja?"

Nem tudom hallottál-e már a "pénz" nevű dologról. Na azért.

2023. márc. 26. 13:04
 8/24 A kérdező kommentje:
De én nem is utálom. Csak unalmas egyedül.
2023. márc. 26. 13:25
 9/24 anonim válasza:
Ha amúgy is utálod, akkor itt az ideje, hogy kitanuljál valami normális szakmát, mert "pillanatokon belül" megy az összes kamionos, taxis stb... a levesbe, mert már itt kopogtatnak az önvezető autók.
2023. márc. 26. 17:48
 10/24 Gymnospermatophyta válasza:

7:

Hallottam, de én fordítva vagyok bekötve. Soha életemben nem kamionoznék, mert nem vonz a szakma és felelősség is, tartanék kicsit tőle. Hiába fizetnek milliókat, akkor sem. Számomra előbbrevalóbb az, hogy olyan területen dolgozzak, ami eleve érdekel, szívesebben csinálom és abból érjek el olyan tudást/eredményt/gondoljak ki valamit, amivel aztán jön a pénz is. Ha valaki hosszabbtávon gondolkodik és az ilyesmi céljaihoz egy ideiglenes kamionoszsé szükséges és utána tudja megvalósítani ezt, az se rossz, de sokáig olyat én nem tudnék csinálni, amit amúgy utálok. Az valóban nagyon rossz és nem igazán optimális. Persze ez csak én vagyok.

8:

Nem Rólad volt szó, kérdező. :)

9:

Nem biztos, hogy pillanatokon belül. Kamionból is vannak már önvezetők, amik hasonlóan működnek, mint a Tesla, néha meg kell fognod a kormányt stb. De simán eltudom képzelni, hogy akadhatnak olyan megoldások, terepek (pl. földutak olyan helyeken, mint Irak, Kazahsztán stb. kamionosok ugye mehetnek jobbra-balra:D), helyzetek, ahol az önvezetés még jó ideig nem lesz opció vagy csak részben.

2023. márc. 26. 18:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!