Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Sándorfalva környékén 48éves...

Sándorfalva környékén 48éves féfival szeretne esetleg hölgy ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hosszú távra

2023. márc. 24. 17:07
 1/6 anonim válasza:
Hányszor fogod még kiírni?
2023. márc. 24. 17:48
 2/6 anonim válasza:
Addig, amíg nem talál valakit.
2023. márc. 24. 18:48
 3/6 anonim válasza:

Sándorfalva az ország melyik régiójában található? (Kicsit kérek szépen bővebb tájékoztatást.)

Mindenfelé nem vagyok annyira ismerős. (Utánanézhetek a Wikipédiában ugyan, valamint megnézhetem google térképen, ha gondolod...)

Ha egy elhagyatott kis falucska, szerintem ne számíts túl sok jelentkezőre. De majd remélhetőleg jönnek a jelentkezések. Bízzunk a leginkább pozitív kimenetelben.

2023. márc. 25. 03:48
 4/6 anonim válasza:
Csongrád megyében egy félig kihalt falu
2023. márc. 25. 07:36
 5/6 anonim válasza:
#4 Így több, mint egy évvel később is kikérem magamnak, Sándorfalva Csongrád-Csanád vármegye 6. legnagyobb városa (igen, 2005 óta város) a maga több, mint 8000 fős lakosságával, szóval az túlzás, hogy félig kihalt falu. Ráadásul a város közvetlen szomszédja Szeged, az ország harmadik legnagyobb városa.
aug. 26. 23:48
 6/6 anonim válasza:

Milyen jó tudni, hogy mekkora nagy lélekszámú települések vannak még Magyarországon! Már azt hittem, hogy teljesen "kihaltunk".

Budapesten még mindig alig "lézengenek". Utószezon lehet a nyaralást illetően. Talán szeptember hónapban is elviselhető az időjárás ahhoz, hogy sokan pihenjenek üdülőövezetekben.

48 éves férfi? Én korodbeli nő vagyok, csak Budapesről. (Szeged környékén viszont lakik egy barátnőm, akit innen, erről az oldalról ismertem meg.) Három és fél éve beszélgetünk.

aug. 27. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!