Sándorfalva környékén 48éves féfival szeretne esetleg hölgy ismerkedni?
Sándorfalva az ország melyik régiójában található? (Kicsit kérek szépen bővebb tájékoztatást.)
Mindenfelé nem vagyok annyira ismerős. (Utánanézhetek a Wikipédiában ugyan, valamint megnézhetem google térképen, ha gondolod...)
Ha egy elhagyatott kis falucska, szerintem ne számíts túl sok jelentkezőre. De majd remélhetőleg jönnek a jelentkezések. Bízzunk a leginkább pozitív kimenetelben.
Milyen jó tudni, hogy mekkora nagy lélekszámú települések vannak még Magyarországon! Már azt hittem, hogy teljesen "kihaltunk".
Budapesten még mindig alig "lézengenek". Utószezon lehet a nyaralást illetően. Talán szeptember hónapban is elviselhető az időjárás ahhoz, hogy sokan pihenjenek üdülőövezetekben.
48 éves férfi? Én korodbeli nő vagyok, csak Budapesről. (Szeged környékén viszont lakik egy barátnőm, akit innen, erről az oldalról ismertem meg.) Három és fél éve beszélgetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!