Lányok, titeket zavar az ilyesmi ? (Beszédhiba). Fiúk is írhatnak :)
Kérdésem az lenne hogy mennyire zavar titeket ha egy fiúnak beszédhibája van, emiatt pedig kicsit zárkózott és komor?
Igen, rólam van szó.
Kicsit raccsolok sajnos, emiatt igyekszek kerülni minden r hangos szót, de van mikor nem tudom...
Emiatt barátnőm is csak egyszer volt de az sem hosszú ideig :/.
Most van egy lány aki nekem nagyon szimpatikus, nagyon kedves és mosolygós, régóta tetszik nekem. Van olyan hogy túl szépnek gondolom magamhoz, és rossz lesz a kedvem, de van hogy rámmosolyog akkor jó lesz, de utána elgondolkodok hogy lehet azon mosolygott hogy nem tudok beszelni, így megint rossz kedvem lesz, szóval...
Nagyon szorongós a helyzet, aki nincs benne az nem tudja elképzelni ezt... lehet szánalmasnak hangzik de sajnos tényleg ez az igazság.
Tetszett már sok lány, viszont ő már KETTŐ éve lassan :/
Olvasgatok olyat hogy jajj menj már oda hozzá, nem nagy ügy stb. De, az. Eleve sok lány bárkit elutasít még ha a srác full átlagos akkor is... akkor engem ?
Na mindegy, nem panaszkodás celjábol írtam a kérdést.
Szóval lányok, egy ilyen srácnak lehetne esélye nálatok ? Tudom sokmindentől függ, de most vegyük alapul csak a beszédhibát.
U.i Mikor megláttam ezt a lányt, egyből megtetszett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!