Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, titeket zavar az...

Lányok, titeket zavar az ilyesmi ? (Beszédhiba). Fiúk is írhatnak :)

Figyelt kérdés

Kérdésem az lenne hogy mennyire zavar titeket ha egy fiúnak beszédhibája van, emiatt pedig kicsit zárkózott és komor?

Igen, rólam van szó.

Kicsit raccsolok sajnos, emiatt igyekszek kerülni minden r hangos szót, de van mikor nem tudom...

Emiatt barátnőm is csak egyszer volt de az sem hosszú ideig :/.

Most van egy lány aki nekem nagyon szimpatikus, nagyon kedves és mosolygós, régóta tetszik nekem. Van olyan hogy túl szépnek gondolom magamhoz, és rossz lesz a kedvem, de van hogy rámmosolyog akkor jó lesz, de utána elgondolkodok hogy lehet azon mosolygott hogy nem tudok beszelni, így megint rossz kedvem lesz, szóval...

Nagyon szorongós a helyzet, aki nincs benne az nem tudja elképzelni ezt... lehet szánalmasnak hangzik de sajnos tényleg ez az igazság.

Tetszett már sok lány, viszont ő már KETTŐ éve lassan :/

Olvasgatok olyat hogy jajj menj már oda hozzá, nem nagy ügy stb. De, az. Eleve sok lány bárkit elutasít még ha a srác full átlagos akkor is... akkor engem ?

Na mindegy, nem panaszkodás celjábol írtam a kérdést.

Szóval lányok, egy ilyen srácnak lehetne esélye nálatok ? Tudom sokmindentől függ, de most vegyük alapul csak a beszédhibát.

U.i Mikor megláttam ezt a lányt, egyből megtetszett...

2023. márc. 21. 21:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nem zavarna. Az exférjem dadogott, sosem zavart.
2023. ápr. 4. 10:57
 12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne hátrány
2023. jún. 4. 17:39
 13/13 anonim válasza:
Persze. Nem ezen múlik. Szerintem még aranyos is. >:DD
febr. 27. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!