Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyi az esélye annak..?

Mennyi az esélye annak..?

Figyelt kérdés

Siettem a vonathoz Pesten és szembe jött velem egy lany ő is nézett és én is őt szemeztünk egymással nagyon szimpatikus volt és gyönyörű

csak késésbe voltam és nem tudtam oda menni hozzá de mondjuk annyi időm lett volna hogy telefonszám csere ha ő is szimpatikusnak tartott de ez már mindegy A kérdes mennyi az esélye hogy össze futunk valamikor az életben meg ahhj😄ritkán vagyok Pesten ugyhogy nem sok valszeg..:/

2023. márc. 16. 09:33
 1/3 anonim válasza:
Sajnos elég csekély az esély rá, de facebookon a "Pesten Láttalak" csoport pont erre való, esetleg ott egy posztot (részletes leírással) megérhet.
2023. márc. 16. 09:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Csak hogy nézi e ő azt de azért megpróbálom hátha
2023. márc. 16. 11:32
 3/3 anonim válasza:
Azt mondanám, hogy nem sok. De én találkoztam már olyannal, akiről azt hittem, hogy soha nem fogom többé látni. Semmi nem lehetetlen. :)
2023. márc. 16. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!