Lányok, ti összejönnétek egy túlsúlyos férfival?
Nő vagyok, és egy túlsúlyos férfi udvarol nekem. Az arca tetszik, de az alakja nem igazán, az előbb említett okból.
Többi nő, ti mit tennétek a helyemben?
Csak igen/nem/talán válaszok jöttek. Egyik sem értelmes.
Miért nem mondod meg neki, hogy lehet köztetek komoly, de neked sajna a vékonyabbak jönnek be, amiről nem tehetsz, de ezt félreteszed egy időre, ha tesz magáért és fogy valamennyit. Ha besértődik, akkor gyerekes, ha nem teszi, de nem is fogy, akkor te is kevés voltál ösztönzőnek, ha pedig megteszi, akkor mindenki nyert.
Igen, tudom, az ilyen ultimátumhoz kell a legnagyobb őszinteség, ami egyre kevesebb szorul az emberekbe...
De ha összejössz vele, akkor nem akarsz majd pl. hozzábújni, az meg milyen már?!
Ha meg nem teszed, akkor egy külsőség alapján dobod el, lehet a boldogságodat, mindezt úgy, hogy mégcsak nem is közölted vele és meg sem próbáltad választás elé állítani, az szintén milyen már?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!