đ» Hölgyek, kit kĂnoz a szeretethiĂĄny?
Nem, nem a szerelemre gondoltam. Azt nem tudom garantĂĄlni. Viszont ebben-abban elĂ©g ĂŒgyes vagyok (simogatĂĄs, masszĂĄzs meg ilyenek)
A rĂ©szleteket illetĆen megalkuszunk privĂĄtban.
đ€Łđ€Łđ€Ł
Mennyi zseb-standupos van itt. Döbbenetes! MegnĂ©ztem, de nekem nem azt Ărja a weboldal hogy humor kategĂłriĂĄban lenne a kĂ©rdĂ©s.
Kedves 9:18-as!
Szerintem pont az "idegenekkel" lehet elkerĂŒlni a belterjessĂ©get. SzĂłval ez egy jĂł dolog ilyen szempontbĂłl is đ
Nem mellesleg igaz hogy Ă©n legtöbbeknek idegen vagyok, de nem vad, hanem szelĂd.
A gyurmĂĄzĂłs rĂ©szre annyit reagĂĄlnĂ©k, hogy minden csak megbeszĂ©lĂ©s kĂ©rdĂ©se, rĂ©szemrĆl nem elvĂĄrĂĄs hogy akĂĄr csak a pulĂłvert is levegye a partner.
Ja Ă©s nem, a medve nem a pedomacit szimbolizĂĄlja. Ellenben igen, szĆrös vagyok (mint a legtöbb fĂ©rfi).
JĂ©zusom! ElnĂ©zve itt milyen rosszmĂĄjĂș kommentelĆk vannak, nem csoda hogy egyesek mindig magĂĄnyosak.
KĂ©rdezĆ, ne hagyd magad provokĂĄlni, szerintem nem kell felvenni a hiĂ©nĂĄk beszĂłlĂĄsait.
Majd akit komolyan Ă©rdekel a dolog Ă©s elĂ©g felnĆtt hozzĂĄ szemĂ©lyesen kĂŒld egy ĂŒzenetet.
A többi meg had higgye, hogy dagadt vagy, bĂŒdös stb ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!