A társkeresők csak szerintem olyan mint egy emberi menhely?
Nem!
Szerintem az olyan hely, ahol azok keresnek, akik az életben nem járnak el sehová ismerkedni, nem találkoznak megfelelő emberekkel, de így esélyük nyílik széles körben távolságtól, bátorságtól, anyagiaktól függetlenül, kényelmesen és gyorsan ismerkedni, beszélgetni más, hozzájuk hasonló sorstársakkal avagy normális életvitelű, nem bulizós, nem utcán leszólítós, nem nagy haveri társasággal rendelkező, nem extrovertált személyiségekkel - akikkel az életben soha nem találkoznának.
Egy esély, egy lehetőség mindenkinek.
Így kell felfogni!
Nyilván azok lenézik ezt a módszert, akiknek anélkül is megy, de sokaknak meg úgy megy és kész!
Ráadásul ott előbb váltanak pár szót, beszélgetnek és csak utána találkoznak, így nem a külső lesz a legelső benyomás, hanem a belső gondolatok, a stílus, az ember. Meg a jó helyesírás! :D
Szerintem az ember az nem valami állat, aki gazdára vár.
Szóval én nem értek egyet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!