Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Húsz az új harminc?

Húsz az új harminc?

Figyelt kérdés

Emlékszem még húszas éveim elején több szájból hallottam, hogy egy húszonéves még "gyerek" és a férfi a harmincas éveiben teljesedik ki. Nehéz volt elfogadni ezt a tényt, de találtam magamnak hobbit amivel elfoglaltam magam. Volt kapcsolatom is, de nálam jóval idősebb volt a hölgy.

Most itt vagyok 33. Testileg, lelkileg, szellemileg érettebb. Még sincs az a beígért kánaán. Úgy érzem naív voltam és hiszékeny, mert nem hogy több lehetőségem van nők terén, hanem kevesebb, mint 10 éve. Legalábbis az a korosztály (20-25) akikkel annyira szerettem volna összejönni anno, számukra kb. láthatatlan vagyok. Dühös vagyok magamra is, meg azokra is, akik beetettek ezzel a marhasággal. Már nem vagyok annyira hiszékeny, de mégis megöl a tudat, hogy elpocsékoltam az éveket egy hiú remény végett.

2023. febr. 27. 23:50
 1/7 anonim válasza:
Valójában a harminc az új húsz. Te viszont a kutyát sem érdekelsz...
2023. febr. 27. 23:58
 2/7 anonim válasza:

Miért vagy annyira elkeseredve?!

Én mit szóljak, ha nő létemre csak 48(!) évesen találtam egy IGAZÁN ÉRETTEN MŰKÖDŐ NORMÁLIS(!) párkapcsolatot?!

Élve temessem el magam csak azért, mert amikor 32 éves voltam, súlyosan megroppant viszonylag fiatal édesanyám egészsége és 13 kőkemény éven át feláldoztam mindent, hogy életben tartsam?!

Nem lehet, hogy neked KÉSŐBB(!) van megírva a családalapítás?! Dehogy vagy Te annyira elkésve!!!

2023. febr. 28. 00:11
 3/7 anonim válasza:

Tényleg azért mondom, hogy NE KESEREDJ EL(!) hiszen nekem az első kiugró boldogság 43-44 évesen volt - aki KOMOLYABBAN ÉS KÖLCSÖNÖSEN(!) megdobogtatta a szívemet.

Azért nem lett belőle még együtt járás sem, mert akkor voltam a legsúlyosabb krízis időszakban és képtelen voltam mosolyogni. Akkor már több, mint 10 éve ápoltam anyut.

Nem lehet, hogy nem jó helyen jársz csak? Földrajzilag nem ott tartózkodsz, ahol Neked lenned kellene?

Nekem is csak akkor jöttek a sikerek, amikor hosszabb időn át ott tartózkodtam, ahova a Gondviselés HELYEZETT...

Eddigi tapasztalataimnál fogva azt mondom, hogy nagyon is létezik az "eleve elrendelés" fogalma és a valóságban meg is testesül az, aminek be kell következnie - még ha megfeszülsz, akkor is!

2-es voltam.

2023. febr. 28. 00:17
 4/7 anonim válasza:
amikor 32-re raktam magam tinderen akkor elkezdtek a 18-21 éves lányok likeolni, amikor valós 28 évesként futottam egy ilyen sem :D Ha szerencséd van kifogsz te is majd egy ilyen apakomplexusost, vagy aki csak úgy egy "érett" férfival akar lenni. De tény hogy ebben a korosztályban már jobban átnéznek rajtad az emberek, a korodbélieknek már van valakije-férje-családja, a fiatalok meg félnek tőled vagy épp csak túl idősnek tartanak, talán a 30+ os nők maradnak de 40+ ba már bolondok laknak, ember tragédiái akik azt se tudják mit akarnak, a 30+osok meg ált csak pótapát keresnek vagy anyagi kisegítést. Hát, a választék nagy a többi csak rajtad múlik :D De azért nem ártana tükörbe nézned, és elgondolkoznod hogy inkább veled van a baj, és nem másokkal. Ha nőket akarsz, és lehetőleg jobbakat akkor te is üss már meg egy szintet
2023. febr. 28. 18:42
 5/7 anonim válasza:
Ne add fel kérdező,jók a kommentek is!
2023. febr. 28. 19:53
 6/7 anonim válasza:

"talán a 30+ os nők maradnak de 40+ ba már bolondok laknak, ember tragédiái akik azt se tudják mit akarnak".

, ez kicsit erős túlzás, azért minden korosztályban vannak normális és kevésbé normális nők/férfiak.

Tény,hogy egy harmincas inkább huszon/harminc éves párt keressen, de a lényeg,hogy ne megalkuváson alapuljon a párkeresés, tényleg olyannal létesítsen párkapcsolatot akihez vonzódik és megfelelőnek találja.

2023. márc. 1. 09:57
 7/7 anonim válasza:
33 évesen miért 20 évessel akarsz járni? Inkább korodbelieknél kezdeményezz, ők talán nem néznek át rajtad.
2023. márc. 1. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!