Nők, van olyan testi hibátok, ami gátol az ismerkedésben is?
Figyelt kérdés
Nem fizikailag, hanem pszichésen kérdezem, van olyan hibátok, amit szerintetek nem fogadna el a másik fél?2023. febr. 24. 09:51
11/17 anonim válasza:
Nem tudod törölni a kérdést 😂
2023. febr. 24. 12:12
12/17 anonim válasza:
Én ilyen lány vagyok....
2023. febr. 24. 12:13
13/17 anonim válasza:
(#14)
Farkam van
2023. febr. 24. 12:14
14/17 anonim válasza:
Hoppácska, nagyon elszabadultak az indulatok. Higgadj le kérdező :D
Amúgy ha leszarnád, akkor egyáltalán nem foglalkoznál vele = nem is reagálnál (pláne nem ilyet)
2023. febr. 24. 12:14
15/17 anonim válasza:
1. Nem tudod törölni a kérdést.
2. Ezzel csak azt éred el,hogy még jobban lejáratod magad.
3. Még mindig az a véleményem,hogy kicsit, tényleg nagyon picit gondolkozni kellett volna,mielőtt ezt a kérdést kiirod. :) (És tényleg nem rosszból mondom)
2023. febr. 24. 12:26
16/17 anonim válasza:
Nekem az aranyerem, tudom hogy népbetegsé, de nagyon gátol abban hogy teljsen kiéljem a szexuális vágyaim. Ezért már ismerkedéskor is gátlásos vagyok emiatt.
2023. febr. 24. 12:44
17/17 anonim válasza:
Itt élik ki a frusztrációjukat, leginkább a pasik. Ha F van egy pasi által kiírt ismerkedős kérdés alatt, akkor csak troll válasz jön, ha jön. És ezek az emberek fognak lányok által kiírt kérdés alá húsz ismerkedésre felhívó választ írni. Sajnálom, hogy ez lett az oldalból, régen jókat lehetett itt beszélgetni érdekes karakterekkel, ma olyan mintha egy zártosztály lenne. De szeretünk mással foglalkozni, és ha ránk kerül a sor, fülünk, farkunk behúzzuk. Nem a semmit nem érő véleményünktől fog megváltozni a világ, hanem a példánktól, csak ez szinte senkit nem érdekel, mikor ítélkezni a legegyszerűbb.
2023. febr. 24. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!