Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van egy csaj a sulimban,...

Van egy csaj a sulimban, hogyan menjek oda hozzá?

Figyelt kérdés
Na szóval, én 19 (végzős) vagyok, van egy csaj aki 16 éves, de eszméletlen jól néz ki. Tipikus csaj akit instán sokan követnek, elkezdtem már én is építgetni az instámat, de valami laza dumával akarok odamenni. Nem nyomulós dumával hanem valami lazával, értitek.

2023. febr. 19. 16:39
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Na mi történt kérdező? Leszólìtottad màr?
2023. febr. 24. 16:27
 22/27 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy állandóan a barátnőivel van, úgy meg nem megyek oda hozzá, mivel ilyenkor biztos hogy kioffolna szerintem.
2023. febr. 26. 23:33
 23/27 anonim válasza:
Iskola után nem tudsz odamenni, amikor megy haza vagy valami?
2023. febr. 27. 07:04
 24/27 anonim válasza:

Odamész hozzá a bnőkhöz és megkéred, hogy négyszemközt váltanál vele 1 percet.

Ha jön, akkor gyorsan normálisan közlöd, hogy bocs nem akarod a bnőitől most elhívni, hogy nagyon szimpi neked és szeretnél vele máskor valamikor találkozni, valahol.

Ennyi. Vagy igen OK, vagy nem lesz a válasz.

Ennyi.

2023. febr. 27. 08:25
 25/27 anonim válasza:
Kell tökösség ehhez az tény.. igyàl egy felest mielőtt bemész a suliba utána egy ràgó.. ugy lehet bàtrabb leszel
2023. febr. 27. 08:33
 26/27 anonim válasza:

24. folyt.

Semmiképp ne akarj vele sokat beszélni, ha elhívod a bnőktől. És ne akarj jópofizni, csak nyíltan őszintén röviden.

Ha látod rajta a flegmaságot (lehet hogy előadja magát így), akkor meg mond, hogy bocs, nem, nem tartod fel tovább és tiplizz.

Max ha két perc múlva rájön, hogy de hülye volt, de ez akkor már az ő baja. És x nap múlva lehet ő fog puncsolni nálad és happy.

2023. febr. 27. 09:14
 27/27 anonim válasza:
Azért felest ne igyál, az gáz.
2023. febr. 28. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!