Hízásra hajlamos férfiként van esélyem felszedni egy mollettebb nőt?
Én meg pont azt tapasztaltam, hogy a nagyobb férfiak a vékony nőket keresik és a molett nőket pedig a soványabb férfiak.
Van esélyed egyébként, ízlések és pofonok változnak.
Hát nem tudom, molett nőként nem akarnék soha túl vékony pasit. Félnék kb. még hozzábújni is.
A 175/92 szerintem teljesen átlagos, egyáltalán nem "mackós", az nem itt kezdődik.
(Még mielőtt: van párom, csak a kérdésre válaszolni jöttem. Ne általánosíts, simán van esélyed párt találni.)
Csatlakozom a 3-ashoz.
Molett nőként én sem szerettem volna soha vékony pasit.
Ne aggódj, fogsz tudni találni társat magad mellé!
Privit én sem kérek köszönöm, nekem is van párkapcsolatom, csak megírni akartam, hogy semmi sincs veszve, fel a fejjel! :)
5, Nem a BMI-jét méricskéltem a kérdezőnek, hanem személyes preferenciákról beszéltem. Ami szerinted "több" felesleg, arra én csak nagy szemeket meresztek, hogy egy 70-75 kilós pasival nem tudok mit kezdeni, tudom, hogy most ez a divat meg a normálisnak tartott, de izé. Nekem az nem férfias, és nem csak amiatt, mert nőként molett vagyok.
90+ kiló simán belefér egy férfinél (nekem), a párom is ilyen, igaz, ő valamivel magasabb a kérdezőnél, de egyáltalán nem mackós, egy picike pocakot nevelget, de ránézésre egyáltalán nem elhízott, még csak nem is nagydarab. Átlagos. A mackóstól nagyon-nagyon messze van.
Nyilván persze ez testalkattól is függ, lehet valaki totál plöttyedt is, meg kisebb súllyal is lehet kerekded, ha olyan az alkata, a kérdezőt nem ismerjük, de mivel azt írja, sportol is, ezért vélhetően nem ez a helyzet nála sem.
6 hete tolom kaja&edzésterv itthoni személyre szabva. 175/94
Jelenleg 86kg és még van vissza 6+6 hét. Elhatározás meg kitartás kérdése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!