Hogy irjak ra egy fiura instan?
Figyelt kérdés
Ugyertem nem ismerem a sracot de megvan az instaja nalam 1 evvel idosebb tok helyes es ea akarok irni de nem tudom hogy kezdjem :(
Szia mizu? Vagy hogy?
2023. febr. 2. 17:38
1/10 anonim válasza:
Én örülnék, ha egy lány rám írna :)) Szerintem így írj rá: Szia! Hogy vagy?
2023. febr. 2. 17:40
2/10 anonim válasza:
Legalább valamelyik képéről kerdezz valamit, pl ha van valami kirándulásról vagy bármi másról fent mint saját maga. Ha valaki, akit nem ismerek, és rám ír, hogy “hogy vagy?” / “Mizu?” nem is szoktam válaszolni.
2023. febr. 2. 18:42
3/10 anonim válasza:
Ezt a szia, hogy vagy beszélgetés kezdést már én is próbáltam nem is egyszer, bár fordított volt a helyzet, fiúként írtam lányokra. 20-ból 1 válaszolt, szóval elég rossz az arány:D Inkább írd le azt neki, hogy mi a szándékod, miért írtál rá.
2023. febr. 2. 18:43
4/10 anonim válasza:
Írj rá nugodtan, de a szia mizu sablont kerüld és ne blokkolj le.
2023. febr. 2. 18:43
5/10 anonim válasza:
"Szia, dugunk?"
2023. febr. 2. 19:00
6/10 anonim válasza:
Teccesz
2023. febr. 3. 05:39
7/10 anonim válasza:
Szia!
Itt kérem szépen kapcsolat teremtés folyamata indult meg. kérlek add át magad a szituációnak, minden ellenkezés csak konfrontációt szül. Ennek jegyében írj már vissza pls.
2023. febr. 3. 08:17
8/10 anonim válasza:
Szia, mikor jössz àt filmezni? :d
2023. febr. 3. 11:49
9/10 anonim válasza:
Szia.
Meg akarlak ÖLelni. :)
2023. febr. 3. 12:08
10/10 anonim válasza:
Kérdezd meg h jatszik e a kedvenc játékával (amit te addig kideritesz). Oda meg vissza lesz h jatszhat tanitgathat aztan ugy rad kattan ha csak nem vagy chubakka hogy csa na. (nem nosteny chubakka fajtajabol hanem him, a nosteny mas teszta).
2023. febr. 3. 16:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!