Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok volna kedvetek ismerkedni?

Lányok volna kedvetek ismerkedni?

Figyelt kérdés

A távot (hogy ne legyen gond) lőjjük be úgy 150km-re :D én Nagykanizsa mellett lakom 15p-re.

29 éves férfi vagyok

szeretek főzni, sütni, gamelni

Van egy kutyám

Igényes vagyok magamra meg a környezetemre. Aki ismer az kedvesnek és rendesnek tart, bár nem akarom magam fényezni.

Sokan találtak már párt /barátot stb itt, egy próbát teszek én is.

A kinézetem direkt nem írom le, hogy ne az alapján döntsön az illető :D de azért egy két dolgot leírok hátha meggyőző lehet.

182cm magas vagyok. kb 100 kiló

barna haj kék szem. egy picikét mackós, de! Nem dagadt :D

Akinek lenne kedve az írjon rám nyugodtan vagy jelezze itt kommentben. Köszönöm! :)

Csak nőkkel szeretnék ismerkedni!

2023. febr. 1. 09:13
 1/9 anonim válasza:
Jó jó, de mennyi pénzed van?
2023. febr. 1. 14:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Mennyi kell? :D tudtam hogy ez zsákutca lesz.
2023. febr. 1. 16:31
 3/9 anonim válasza:
Sok
2023. febr. 1. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Irány a meló :D eltartani senki sem fog kérlek.
2023. febr. 1. 16:45
 5/9 anonim válasza:
Akkor nincs kedvem ismerkedni
2023. febr. 1. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
Vicces vagy.
2023. febr. 1. 20:18
 7/9 anonim válasza:
Tudom
2023. febr. 1. 21:39
 8/9 anonim válasza:
Zsákutca. De leginkább azért, amiket írtál magadról. Engem a gémelésnél vesztettél el, mindenki mást legkésőbb a bmi testtömeg indexednél.
2023. febr. 25. 20:22
 9/9 A kérdező kommentje:
Tudom a cigi + pia kombó jobb hobbi illetve a kigyurt test is vonzóbb. Legjobb amikor a külső alapján (még látatlanban) elítélik az embert. Ez van. Amúgy már feladtam a dolgot.
2023. febr. 26. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!