Valaki ismerkedni? (Pécs preferált)
Sziasztok!
Elsősorban lányokhoz szólna a kérdés, 18-23 éves korig. (az észszerűség keretein belül természetesen rugalmas vagyok a kort illetően)
Milyen esetben keress fel?
-ha szereted a hegyi levegőt fogyasztó, 185cm magas embereket
-ha szeretnél megismerkedni az underground zsugapartik világával (győzelemre természetesen semmi esély, az összes kártya számolt és minden kocka cinkelt)
-amennyiben vevő vagy a magasröptű létfilozofálásra egy pohár bor társaságában (utóbbi opcionális)
-esetleg hirtelen felindulásból szívesen vágsz bele teljesítménytúrákba, legyen az a Mecsek és vonzásköre vagy csak simán egy kör a városban
-végül, de nem utolsósorban amennyiben eddig hiányzott egy ENTJ-T személyiségű ember az életedből különösképp megfontolandó az ajánlat.
20/F
Jó, legyen dombsági 🤫
Viszont merem remélni nem ez lesz a meghatározó pont 😂
26 évesen sajnos nem vagyok a célközönséged azt hiszem, plusz lehet menekülőre fognád egy olyan INFP-T mellett, amilyen én vagyok. :D
Élőben még nem találkoztam ENTJ-kkel szerintem, klassz lehet ilyen személyiséggel élni.
Amúgy komolyan elgondolkodtat engem, hogy egy nem szenzor típusú nő mégis hol ismerkedhetne Pécs városában, ugyanis beszélgetős programlehetőség nem sok van.
Imádom a pécsi sörfőzdéket!
Iszom 3 vagy 4 pohárral és már el is vihet a busz :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!