Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki ismerkedni? (Pécs...

Valaki ismerkedni? (Pécs preferált)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban lányokhoz szólna a kérdés, 18-23 éves korig. (az észszerűség keretein belül természetesen rugalmas vagyok a kort illetően)

Milyen esetben keress fel?

-ha szereted a hegyi levegőt fogyasztó, 185cm magas embereket

-ha szeretnél megismerkedni az underground zsugapartik világával (győzelemre természetesen semmi esély, az összes kártya számolt és minden kocka cinkelt)

-amennyiben vevő vagy a magasröptű létfilozofálásra egy pohár bor társaságában (utóbbi opcionális)

-esetleg hirtelen felindulásból szívesen vágsz bele teljesítménytúrákba, legyen az a Mecsek és vonzásköre vagy csak simán egy kör a városban

-végül, de nem utolsósorban amennyiben eddig hiányzott egy ENTJ-T személyiségű ember az életedből különösképp megfontolandó az ajánlat.

20/F

2023. jan. 30. 18:32
 1/5 anonim válasza:
"Hegyi levegő" mindössze 185 centivel? 🤣 Hát, azért sok sikert.
2023. jan. 30. 20:21
 2/5 A kérdező kommentje:

Jó, legyen dombsági 🤫

Viszont merem remélni nem ez lesz a meghatározó pont 😂

2023. jan. 31. 13:55
 3/5 anonim válasza:

26 évesen sajnos nem vagyok a célközönséged azt hiszem, plusz lehet menekülőre fognád egy olyan INFP-T mellett, amilyen én vagyok. :D

Élőben még nem találkoztam ENTJ-kkel szerintem, klassz lehet ilyen személyiséggel élni.

Amúgy komolyan elgondolkodtat engem, hogy egy nem szenzor típusú nő mégis hol ismerkedhetne Pécs városában, ugyanis beszélgetős programlehetőség nem sok van.

2023. jan. 31. 22:53
 4/5 anonim válasza:
Havervagy Pécs az inkább 30 alattiaknak szól. Próbáljátok ki!
2023. febr. 2. 11:58
 5/5 anonim válasza:

Imádom a pécsi sörfőzdéket!

Iszom 3 vagy 4 pohárral és már el is vihet a busz :DDD

2023. febr. 3. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!