Badoo Tinder és a hasonló oldalak tényleg olyanok mint egy "húspiac" szinte?
A Badoot nem ismerem, de a Tindert igen.
Kétszer is nekifutottam, és elég jól elvoltam. Sokféle kapcsolatot kereső, sokféle lánnyal találkoztam, randiztam. Volt hogy csak randi volt, volt csak szex, volt hogy csak szexchat.
Amikor az utolsó lánnyal komolyra fordult, akkor letöröltem. Ennek most már több, mint három éve. Júliusban házasodunk. :)
31 F
#11 vagyok: nekem nem volt előfizetésem. :)
Párbaálláshoz egyébként nem is kell, azt tudja az applikáció magától is. Annyi, hogy korlátozott számú lájk jut egy napra és nem látod, hogy ki húzott téged jobbra.
Tele van nagyképű flegma nőszeméllyel. De egy idő után belőlem teljes undort és közönyt váltanak ki. Akik erre gerjednek férfiak azok meg is érdemlik hogy ezeket nézegessék naponta társkeresési eredmény nélkül.
Most őszintén engem hol érdekel hogy a csaj szeret utazni, a barátaival lenni, meg moziba járni és kirakja a melleit meg a szétsminkelt vigyorgós képeit reklámozva azt hogy ő mekkora domináns különleges nőstény?
A hideg kiráz. Én ilyen típusú nőt a hátam közepére nem kívánom aki elvárja hogy térdre csúszva tátott szájjal udvaroljak neki. A legnagyobb rémálmomban sem tennék senkiért akármekkora elvárás is sokaknál.
Hol vannak az emberi értékek, a kedvesség, erkölcs és az odaadás ami egy kapcsolat alapja? Csak felszínességről szól az egész. Mindegy melyik társkereső oldalt nézed. Ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!