Van itt olyan egyedülálló anya aki ismerkedne egy egyedülálló apával?
Egyedülálló apukaként keresek korban hozzám illő (30-43) társat. Elsősorban anyukákkal szeretnék ismerkedni, egy gyermektelen nő nem hiszem hogy el tudja fogadni ezt az élethelyzetet.
Magamról: 38 éves vagyok, 182 cm magas és 87 kg. Bp. mellett Ecseren lakom, saját lakásomban. Van munkám, céljaim az életben, hobbim. Érdeklődő vagyok a világ dolgaival kapcsolatban és elfogadó mások dolgaival. Szeretek sétálni, túrázni és kirándulni, de az úszás és bringázás sem áll távol tőlem. Ahogy az összebújós, film és sorozatnézős napok sem :)
Annyira nem hiszek az asztrológiában, de akik igen azok azt mondják hogy tipikus Rák csillagjegyű vagyok. Van egy 7 éves kislányom, több gyermeket már nem szeretnék vállalni. Az nem baj ha neked több is van.
#2 egyből be is akarsz hozzá költözni, vagy mi?
Én gyermektelen nő vagyok, és nem is akarok később se gyereket. Szívesen ismerkednék, habár én kapcsolatot most nem keresek.
Jajj... a gyakoritól néha el tud menni az ember életkedve.
Szorítok a kérdezőnek!
Én külföldön élek, 37 éves vok, 1 12 éves leány anyja.
Nekem nagyon szimpatikus az írásod, de hát a távolság.
Egyedül álló anyaként sem egyszerű párt találni, főleg ilyen korban.
Sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!