Bellaesmark69 kérdése:
Idősebb férfiak! 40-50 korosztály! Ti tudtok érezni egy fiatalabb lány (20-25) iránt? Érzelmeket vagy csak szexuális vágyat?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 17:45
11/15 anonim válasza:
Csatlakozom a korábbi hozzászólóhoz: a szerelem nem korfüggő.
Természetesen a lány megjelenésén, műveltségén nagyon sok múlik. Csak szex miatt nem jönnék össze senkivel legyen 20, vagy akár 40. Húszévesen lehet még valaki nagyon gyerek, hiába az érett, nőies test. Ha úgy adódna, megvolna a kémia, a közös téma szívesen szerelmes lennék egy ilyen szép fiatal nőbe. Viszont félnék, h meddig lehetek neki elég, s mikor cserél le egy korosztyájában közelebbire.
40F
2023. jan. 28. 07:58
12/15 anonim válasza:
Érdekes a kérdés,sok érett férfit izgat a tőle fiatalabb nő. Engem mondjuk nem annyira, mert az érett jobban bejön. De anno volt egy tőlem, majd 20 évvel fiatalabb nő, akivel csak szexeltem. Jó volt, de ő csak kipróbálta milyen egy tőle idősebb férfivel a szex. Élveztük mind a ketten, ennyi. Helyes molett nő volt, szép emlékké alakult bennem.
2023. jan. 28. 11:44
13/15 anonim válasza:
Miért ne? Sőőőt!
50+Ffi
2023. jan. 28. 20:38
14/15 anonim válasza:
Nekem nem volt kapcsolatom nőkkel, már 42 éves vagyok, de belül emiatt most is tizenévesnek meg huszonévesnek érzem magam ebben a témában. Erősen vonzódok a jóval fiatalabbakhoz, érzelmileg és szexuálisan is. Persze nemcsak a jóval fiatalabbakhoz, de jellemzően hozzájuk.
2023. jan. 30. 03:26
15/15 anonim válasza:
Sokan azt gondolják, a férfiak állandóan csak a szexet akarják a nőktől. Holott a nőknek is vannak nem is kevés hasonló gondolatai. Volt már 21 éves barátnőm, lesz is még korban hozzá közel álló és lesz is még!
2023. jan. 30. 06:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!