Yandere lányok vannak itt esetleg?
Mint Yuno Gasai a Mirai Nikkiből. Nekem az minden álmom <3
23 éves igényes férfi vagyok Budapestről
Sajnos még sosem találkoztam ilyen nővel a való életben.
Ha nem lenne ott hogy 23, 16-17-nek tippelnélek a fogalmazásod alapján.
A yandere személyiség már az animékben is beteges, hát milyen lenne a való életben.
"Olyan lány vagy fiú, aki először aranyosnak és ártatlannak tűnik, ahogy beleszeret a főhősbe, de ez idővel aggresszióvá, megszállottsággá, és egészségtelenül féltékeny mentalitássá torzul. Ezt például az idézi elő, ha a főhős másvalakit választ és/vagy szeret, és fennáll a veszélye annak, hogy az érzése kölcsönös. A yandere ekkor gondoskodik róla, hogy minden potenciális riválist félresöpörjön az útból (azokat legtöbbször brutálisan meggyilkolva), hogy ő maradjon a kiszemeltje egyetlen választási lehetősége."
Neked komolyan ez jön be? Igaza van az előzőnek, ez pszichiátriai eset és feltételezem, hogy a valóságban már neked se tetszene egy idő után. Főleg ha neked nem tetszik mondjuk külsőre az a lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!