Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nem ír vissza?

Miért nem ír vissza?

Figyelt kérdés

A lánnyal szoktunk beszélgetni és minden teljesen jól ment,most beteg és én megkérdezrem hogy van próbáltam érdeklődni felőle...látta de nem válaszol

Mi lehet a baj??

Előrr is köszi a segítséget!

2023. jan. 14. 14:32
 1/10 anonim válasza:

Hát csak egy tipp..

De lehet, hogy beteg? 🤔 És talán pihen és nincs ereje csevegni, ha már jobban lesz pedig ír

2023. jan. 14. 14:33
 2/10 anonim válasza:
Ez bizony rosszat jelent. Ne ìrj neki többet makd jelentkezik ha valamennyire érdekled. Ha meg nem akkor ennyi volt sajnálom :/ Velem sok làny eljátszotta már ezt , tapasztalatból ìrom
2023. jan. 14. 14:37
 3/10 anonim válasza:
Nálam egy hetes tűrés van. Ha addig nem reagált semmit, törlés tiltás. Persze nem vagyok követendő példa és bele lehet magyarázni sokfélét, miért nem írt vissza. Mindenkinek arra van ideje, akire és amire akarja, a többi csak kifogás.
2023. jan. 14. 15:00
 4/10 anonim válasza:
Igy van es azt szoktam csinálni amit a 3-as.. 2-es voltam
2023. jan. 14. 15:15
 5/10 anonim válasza:
Jól írják a többiek. Ha érdekled fog írni, ha nem lépj tovább a g...ciszopó gyökér csaj meg r..hatdjon meg...
2023. jan. 14. 16:27
 6/10 anonim válasza:
Se torolni se tiltani senkit nem erdemes, de mindig annyi effortot tegyel bele egy kapcsolatba amennyit vissza is kapsz, ha nem ir tobbet ne zaklasd.
2023. jan. 14. 16:46
 7/10 anonim válasza:
Miért ne töröljem/tiltsam? Nem baràtokat keresek hanem egy társat. Amennyiben nem érdeklem felesleges hogy làsson is mert ponthogy nem érdeklem :D Jobb ez ìgy hidd el
2023. jan. 14. 16:48
 8/10 anonim válasza:
Lehet, hogy csak kifogás ez az egész a részéről, közben más pasikkal enyeleg. Mondjuk lehet, hogy tényleg beteg, viszont ha valaki betegen meg tudja nézni, akkor válaszolni is képes. Ha valaki olyan nagyon beteg, akkor az üzenetek nézegetésére sincs energiája. Várj még 1-2 napot, aztán ha nem válaszol, akkor írj neki egy ledorongoló hangvételű üzenetet, és ha arra sem reagál, akkor törlés/tiltás.
2023. jan. 14. 18:14
 9/10 anonim válasza:
Szóval helyesen az lett volna, hogy ha valaki betegen meg tudja nézni az üzeneteit...
2023. jan. 14. 18:15
 10/10 anonim válasza:

Kerdes, tenyleg beteg-e. Ha igen, zavarhatja, hogy piszkalod.

Ugyanakkor a betegseg lehet urugy is, ha esetleg nem vetted eszre, hogy mar ejtene.

2023. jan. 17. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!