Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Más is így szokott járni?

Más is így szokott járni?

Figyelt kérdés
Minél távolabb lakik tőlem valaki, annál jobban bejövök neki. Konkrétan a lakóhelyemen és közelében szinte nem tudok párt találni, de az ország másik végében vagy más országban élővel nagyon jól ki szoktunk jönni (mielőtt írná valaki, nem kamu emberek, mert videó hívásozni meg beszélgetni is szoktunk). Viszont az a baj, hogy nem szeretnék párkapcsolatot mert nagyon ritkán érnék rá órákat utazni és így szerintem értelmetlen lenne az egész.
2023. jan. 14. 10:19
 1/8 anonim válasza:

Jelen.

Párom sem volt még aki nem min. 50km-re lakott volna. Netes ismerőseim zöme is 100+ km.. A közelben én sem találok soha senkit.

2023. jan. 14. 10:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, azt elfelejtettem írni, hogy az barátaim is mindenhol vannak az országban, kivéve ebben megyében
2023. jan. 14. 10:35
 3/8 anonim válasza:
Melyik vármegye? Én komárom.
2023. jan. 14. 10:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Hajdú-Bihar
2023. jan. 14. 11:18
 5/8 anonim válasza:

Így van. A nők valamiért szeretnek a világ végén élő pasikra jobbra húzni. OKCupidon nekem volt már matchem Dubaitól Kenyán át Chiléig, és nem kamu egyik sem. Némelyikkel tök jókat beszélgettem, az egyikkel majd' egy évig mesélgettük a randizós sztorikat, míg végül férjhez ment.

Az, hogy egy másik megyéből matchel rád egy csaj, miért probléma? Magyarország egy pöttyöcske a térképen, biciklivel át lehet rajta zörögni egy fél nap alatt.

2023. jan. 14. 11:27
 6/8 anonim válasza:
f/l? korod?
2023. jan. 14. 16:28
 7/8 A kérdező kommentje:
f/30
2023. jan. 14. 16:29
 8/8 anonim válasza:
Nekem is volt már ilyen, az egyik csaj külföldön élő magyar volt, a másik "csak" kb. 300 km-re lakott tőlem közúton. Akivel most beszélgetek, az olyan 250 km-re lakik. Társkeresőkön meg hiába próbáltam a közeli településekről nőkre "vadászni", gyakorlatilag alig érdekeltem valakit. Viszont egyetértek veled, kedves kérdező, az ilyen távkapcsolatoknak semmi értelmük sincs, vagy valamelyikőtök költözik, vagy megszakad a kapcsolat, ez a két opció van. Persze addig is találkozgatni kellene, ami kész anyagi csőd, akár tömegközlekedéssel, akár autóval utazol. Mire odaérsz, már fordulhatsz is vissza, több időt töltesz utazással, mint a másik emberrel. Ráadásul meg is kell tervezned, hogy mivel és hogyan jutsz el A-ból B-be, nem olyan, hogy most autóba vágod magad, és 5-10 perc múlva ott vagy a szomszéd településen.
2023. jan. 14. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!