Budapesten ismerkednék lányokkal, kinek lenne kedve beszélni?
Figyelt kérdés
Hello mindenkinek aki ide tévedt, Budapesten szeretnék ismerkedni öszinte leszek inkább domináns tipusu lányokkal. Rólam: 18 éves vagyok dolgozom a munkahelyem nem érdekes, szeretek túrázni természetet jàrni, szeretek olvasni, vagy csak henyélni, igazábol valamilyen szinten talán femininebb vagyok személyiség ügyileg, tekinte hogy biszex vagyok, de nem akarok mindenkit már most sokkolni ha netalántán még nem ilyesztettelek el akkor nyugodtan írj privátban persze csak ha van kedved és ott még beszélgethetünk. Hát akkor szioo^^2023. jan. 13. 04:17
1/2 anonim válasza:
Egy lány nem fog rádírni öcsi.
Itt csak fiúk vannak. Egyébként egy domináns, akaratos lánytól elmész világgá. Keress egy nyugis, aranyos csajt jobban jársz.
2023. jan. 13. 10:59
2/2 anonim válasza:
írj
2023. jan. 14. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!