Melyik társkeresőoldalon találtál párra?
Figyelt kérdés
Nyilván akinek nem inge...2023. jan. 8. 20:45
21/25 anonim válasza:
20-as! Elmagyarázzam neked a frusztráció szó jelentését vagy nem muszáj? Szerinted a frusztráció mitől alakul ki?
2023. jan. 11. 07:51
22/25 anonim válasza:
Amúgy a mostani lányoknak amilyen hatalmas elvárásai vannak nem csoda hogy nem felelek meg egyiknek sem. Én maradok a normalitás pártján.
2023. jan. 11. 07:52
23/25 anonim válasza:
Amúgy a 15-ös válaszomban frusztráltan de az igazat írtam le. Mi hiába írunk rá normálisan a nőkre válasz az nuku.
2023. jan. 11. 07:53
24/25 anonim válasza:
# 15-21-23 Nekem ne magyarázz semmit. Leszarom a nyomorod. Olvasd el, amit írtál! Értelmezhetetlen. Ha mindenhol így írtál, ne csodálkozz "a kommunikáció megfelelő hiány miatt."...vagy mi... De semmi baj, ne add fel. "próbélkozz" élőben.
2023. jan. 11. 12:00
25/25 anonim válasza:
Igazad van 24-es! Élőben talán lehet is a nőkkel ismerkedni és kommunikálni itt interneten viszont reménytelen a helyzet.
2023. jan. 11. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!