20-40 közötti nők lenne kedvetek ismerkedni?
A fent említett korosztályból ismerkednék, beszélgetnék és ha kölcsönös a szimpátia találkoznék.
25 éves vagyok és dolgozok, rendelkezem kellően magas IQ es EQ-val. A felszínes dolgok nem igen mozgatnak meg. Pest, Pest megye környéke lenne a prioritás, viszont ha esetleg messzebb is laksz, egy próbát adhatunk a dolognak!
190 magas vagyok, van rajtam felesleg, de jelenleg is dolgozom rajta, hogy gyatyába rázzam magam. Szeretek koncertekre járni, leginkább az alter vonal mozgat meg (de kis tulzással minden típusban megtalálom a nekem valót), azon belül is 30Y párti vagyok.
Élvezem a társas programokat, de nem vetem meg az otthon ülős filmezős estéket sem.
Ha esetleg felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek írj egy privátot, és nézzük meg, hogy tudunk-e egy jót csevegni! :)
Teljesen feleslegesen írnék itt konkrétumokat, hisz úgyis közhelyesen fog hangzani.
Nem tartom magam butának, figyelek arra, hogy mentálisan képezzem magam. Nyilván nem úgy kell elképzelni, mint egy enciklopédiát forgató, és mindent tudni akaró egyed. Szimplán szeretem tornáztatni az agyam,ennyi az egész. Az eq szint pedig szerintem adja magát. Aki tisztában van azzal, hogy mit is jelent valószínűleg eltudja képzelni azt, hogy mit értettem az általad kiemelt mondat alatt. És ezek nem magamtól kitalált dolgok. Rengetegen lepődtek meg azon, hogy mennyire magas az érzelmi intelligenciám, ezért is mertem beleírni a bemutatkozásomba.
2#
Igen! Sőt még ha csak lájkolta volna. De kommentelt is rá! 😏
Valójában azt nem értem ,hogy milyen konkrétumokat vártál erre a kérdésedre. Biztos én gondolom rosszul, de én még mindig azon az állásponton vagyok, hogy ezek a dolgok úgyis a beszélgetés alapján fognak megerősítést nyerni, vagy esetleg nem. Teljesen felesleges itt ezen vitatkoznunk, eltérőek ezzel kapcsolatban a nézőpontjaink, amely nem is baj ,hisz emberek vagyunk, teljesen mások.
Kioktatást nem éreztem az általam írt válaszban, szimplán azt szerettem volna vele sugallni ,hogy aki tisztában van vele (ezek szerint te is.) az tudja, mire kell számítson ezen tulajdonságok alapján.
Sajnálom, ha félre értetted a válaszom valódi mondandóját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!