Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen fórumon érdemes keresgé...

Milyen fórumon érdemes keresgélnem?

Figyelt kérdés

Létezik olyan társkereső ahol normális kategóriájú férfiakkal lehet ismerkedni? Középkorúként társamat keresem, de a férfiak nagy része az általam nézett társkeresőn vagy nagyon fiatal hölgyet keres, vagy számomra csúnya, vagy egyéb problémák vannak.

Akkora igény ha egy normális értékrendű és vállalható kinézetű társat szeretnék? Észak-kelet Magyarország a régió ahol keresgélek.

Jó tanácsot megköszönnék. 50+ nő vagyok.

2023. jan. 7. 16:38
 1/8 anonim válasza:
Egyiken sem. Neten nem fogsz normálisat találni.
2023. jan. 7. 17:01
 2/8 anonim válasza:
#1: Az a baj, hogy a való életben sem sokkal könnyebb.
2023. jan. 7. 17:53
 3/8 anonim válasza:
Könnyűnek nem könnyű, de legalább esély van rá. Neten amennyi sérült, beteg, debil 'lény' van, jobb elkerülni!
2023. jan. 7. 17:55
 4/8 anonim válasza:
#3: Ebben van igazság, de azt ne felejtsd el, hogy ugyanezek az emberek sétálnak közöttünk az utcán, a boltban, mindenhol. Csak éppen neten pont az anonimitás miatt könnyebben kijön mindenkiből minden rossz. Ott van pl. a sok családirtó, akikről mindenki azt nyilatkozza, hogy "pedig olyan rendes ember volt, senkinek sem tudott volna ártani".
2023. jan. 7. 18:01
 5/8 anonim válasza:
Hello! Itt F50+, északi régióból. Nekem írhatsz
2023. jan. 7. 18:16
 6/8 anonim válasza:

Debrecen környékéről még valaki?

35f

2023. jan. 7. 18:35
 7/8 anonim válasza:
#4, igen, nagyjából így van. Neten pedig hazudhat bármit, majd köszönés nélkül leléphet, vagy hülyítheti, átverheti a másikat.
2023. jan. 7. 18:38
 8/8 anonim válasza:

Próbáltam kiemelni egyetlen gáz részt a kérdésből, de az dgész az 😄

Vajon miért vagy egyedül? 😊

2023. jan. 7. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!