Valaki ismerkedne?
Lányok! Valaki ismerkedne egy 19 éves barna hajú, barna szemű csákóval? Amit tudni kell rólam: Szeretek enni, sorozatokat nézni ezer számra, beszélgetni meg kocsikázni.
Ja ha magassággal jöttök akkor tessék 180 centi vagyok, 91 kilóval (nem vagyok dagadt, viszonylag jól el oszlik rajtam). Ha megjött a kedved, dobj ide egy választ vagy írj egy privát üzenetet!
3
Az kár, mert a buszjegyes pasik menőbbek:)
Nekem is irhattok, fiuk, lanyok
Biszex fiu vagyok 190 cm 80kg es sportos test, 19 eves
Lol, lehet, hogy egészséges vagy és szép szálkás, de azért a sportos nekünk nőknek izmosabbat jelent. 190cm és 80kg pedig nem fog egy izmos alkatot jelenteni:D meg nekünk egy sportos test izmos és szép kerek popsit is jelent, neked meg elég vékony lábaid lehetnek, ha csak ennyi a súlyod.
Vannak nők, nem is kevés, akiknek te jó csávó lennél, de kérlek véletlenül se hívd magad sportosnak, mert messzi vagy tőle:( én 177cm vagyok és 80kg nőként, kondizni járok, valószínüleg rajtam több izom van vagy ugyan annyi, mint rajtad..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!