Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt volt állami gondozott ?

Van itt volt állami gondozott ?

Figyelt kérdés

Lehet furcsa lesz amit írok

Volt állami gondozot Fiú keresek

Kedves Összinte Ember aki, ismer olyat.

Rendes kedves Alkoholtól és Drogtól mentes

17- 25 éves Korig.keresek

Várom Kedves emberek segitségét

Amit nagyon szépen megköszönöm

Olyan emberek akik rosszindulatúak

Kérem ne is írjon

Köszönöm szépen

2023. jan. 5. 16:30
1 2
 11/20 anonim válasza:
Igen, furcsa amit írsz, sőt ijesztő. Minek keresel te állami gondozottat? Olyanra vadászol akit nem fog a családja keresni?
2023. jan. 5. 18:04
 12/20 anonim válasza:
Figyeljetek, tényleg, szerintem hagyjuk mert fixen értelmi fogyatékos a kérdező. Ezt már nem tudom mással magyarázni, ennyire hülye direkt sem lehetsz ha normális vagy.
2023. jan. 5. 18:05
 13/20 anonim válasza:

Magam több állami gondozott fiút "neveltem fel", szóval tudom miről beszélek.

Amikor a kérdező a tizedik levélváltásnál sem a feltett (egyszerű) kérdésre válaszol (például arra, hogy miért szerepel "éva" szó a nevében, ha egyszer fiúnak mondja magát), akkor feladom a kommunikációt.

2023. jan. 5. 18:19
 14/20 anonim válasza:
2023. jan. 5. 18:21
 15/20 anonim válasza:
Kérdező, mit akar egy magadfajta mocskospofájú paraszt egy állami gondozottól? Azt hiszed nem lesz hova menekülnie egy ilyen undorító alaktól? Nálad a híd alja is jobb...
2023. jan. 5. 19:41
 16/20 anonim válasza:
De miért keresel kifejezetten állami gondozottakat?
2023. jan. 5. 19:52
 17/20 anonim válasza:
Az szép, törlik az aki lebuktatja ezt a torz agyú szörnyszülött kérdezőt... Ráadásul már nem először írja ki a kérdést. Ilyen elborult, elmebeteg alak biztosan azért akar állami gondozottat, mert bántani akarja.
2023. jan. 5. 20:34
 18/20 anonim válasza:
Szegénykéim, nem elég, hogy állami gondozottak még ilyen veszély is leselkedik rájuk, nagyon sajnálom őket :(
2023. jan. 5. 20:40
 19/20 anonim válasza:

Csuhai Éva a profilneve (kaptam tőle finom üzenetet), mondjuk szerintem sokat nem jelent.

Ja, és kihagytam, mert látom tetszett elsőre is:

FOGYATÉKOS VAGY.

FOGYATÉKOS.

2023. jan. 5. 21:33
 20/20 anonim válasza:
Évike meleg állami gondozott fiút keres a másik kérdésben...
2023. jan. 5. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!