Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Kínos randik netes társkeresőről?

Kínos randik netes társkeresőről?

Figyelt kérdés

Olyan rég volt ilyen kérdés.

Meséljetek!:D

2023. jan. 5. 16:14
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
@10 gondolom a segglyukára gondolt de azt nem tudom hogy látta.
2023. jan. 5. 18:37
 12/27 anonim válasza:
@10 Engem is érdekelne. Talán segglyuk, vagy segg. De ráadásul olyan, mint Winnetou lovának. Az milyen lehet??
2023. jan. 5. 19:09
 13/27 anonim válasza:
Hogy nagy a segge
2023. jan. 5. 19:38
 14/27 anonim válasza:
De Winnetou lovának miért nagy a segge?
2023. jan. 5. 19:50
 15/27 anonim válasza:
Mert egy lónak nem kicsi. Nem ismered ezt a mondást?
2023. jan. 5. 20:08
 16/27 anonim válasza:

Nem. Azért a lónak nincsen akkora segge...Esetleg a vízliónak.

És miért pont Winnetoué?

2023. jan. 5. 20:42
 17/27 anonim válasza:
Ne forgassuk már ki ennyire... Azért Winnetou, mert Ülő Bika nem hangzik annyira jól
2023. jan. 5. 20:48
 18/27 anonim válasza:
Szerintem is jobb lett volna víziló.
2023. jan. 5. 23:37
 19/27 anonim válasza:
Winnetou lova mitől másabb, mint a többi ló?
2023. jan. 5. 23:39
 20/27 anonim válasza:

Nekem is volt pár kínos élményem és ez mind pont ugyanazzal a sráccal történt.Kezdjük ott hogy alapból a helyszínt úgy kellett megválasztani hogy még nekem kell elmagyarázni hogy hol találkozzunk mert ő nem talál oda (pláza volt direkt mert gondoltam ott azért már csak el tud igazodni).Aztán mobilnete nem volt semennyi se szóval a beszélgetés is nehezen ment ha nem volt wifi közelében.Első randin sétálgatott velem a városban meg ilyen random utcákban és én meg nyilván nem ehhez öltöztem ezért halálra fagytam kb.Egy bomló bőrdzsekibe jött el amit kb már csak a lélek tartott össze és emellet még semmilyen parfüm nem volt rajta ami nekem kicsit fura volt mert azért az szerintem alap hogy a randin a legjobb formádat hozod éppen ezért kell a parfüm.A körme az koszos volt, füle se volt rendesen megtisztítva és fogat se mosott.Majd miután vége lett a randinak még nekem kellett kísérni a buszmegállóhoz mert ő nem talál oda.Az első randi után a nevemet Messengeren át állitotta kicsimre és mondta hogy én állítsam át szerelmemre.Na nekem itt jött el az a pont hogy mondtam neki hogy bocsi de részemről ennyi lett volna.

Bocsi ha hosszú lett!

2023. jan. 6. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!