Pest megyei lányok, valaki ismerkedni?
Mindenre vevő 25F vagyok, akár beszélgetés, akár ismerkedés. Valójában inkább az utóbbit preferálom, de tényleg lényegtelen mindaddig, míg jól érezzük magunkat. :)
Ambiciózus vagyok, lelkes és segítőkész. Alter rajongó, koncerteket imádó figura. Szeretek társaságba lenni, de nem vetem meg az otthon ülős programokat sem. Nagyon jó hallgató vagyok, és ebből kifolyolag úgyérzem ,hogy empatikus is vagyok.
Viszont lusta vagyok, és kellően trehány is. Nyilván nem szemét dombon élek, viszont nem vagyok egy pedáns ember.
Valójában azért gondoltam erre a platformra ismerkedés céljából, mert már több sikeres barátságom is alakult ki innen, és szerintem mindig van több ebben az oldalban :D Természetesen képcserében is benne vagyok, ha esetleg neked ez fontos lenne, de úgyvélem ,hogy az elején legalább míg az alapokat nem tudjuk meg egymásról, jobb az anonimitás. (Akkor tényleg az fogja befolyásolni a történéseket, hogy mennyire fog meg a másik személyisége, és nem az ,hogy hogyan is néz ki. (És nem vagyok egy bányarém, szóval nem ezért írtam az előző mondatot.))
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor kérlek privát üzenetben jelezd felém ,hogy vevő vagy a dologra!
Köszi szépen, ha elolvastad, boldog újévet!🥳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!