Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Érdekel valakit egy 30+ -os...

Érdekel valakit egy 30+ -os duci srác? (Bp.-ről) Privit írj kérlek, és fiúk ne! :-D

Figyelt kérdés

2022. dec. 28. 23:30
1 2
 1/16 anonim válasza:
Senkit nem érdekel.
2022. dec. 29. 01:46
 2/16 anonim válasza:
30+ évesen ne srácnak tituláld már magad, könyörgöm.
2022. dec. 29. 02:12
 3/16 anonim válasza:
Kérlek ne vedd sértésnek, mert segítő szándékkal írom amit írok. A duci nőkért milliónyian rajonganak (köztük én is). Nagy mellek, nagy segg, vastag combok. Viszont egy férfinál a "duciság" semmilyen esetben sem pozitívum. Ez egy borzalmas reklám. Rengeteg "duci" férfi akad, akiknek van szerető párjuk. Szerintem hangsúlyozd ki a pozitív tulajdonságaidat és nagyobb eséllyel találsz magadnak társat. Olyat, aki nem saját önbizalomhiányából lenne veled.
2022. dec. 29. 02:58
 4/16 anonim válasza:
Juuj ez nagyon gáz. Szedd össze magad szerintem.
2022. dec. 29. 04:23
 5/16 anonim válasza:
A Shobert Norberton és a Tari Ádámon kívül kb senkit.
2022. dec. 29. 07:51
 6/16 anonim válasza:

"Viszont egy férfinál a "duciság" semmilyen esetben sem pozitívum."

Szerinted.

Nekem például a duci pasik tetszenek. Nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel. Sokkal vonzóbbak, mint egy vasággyal 35 kilós csontváz. A kigyúrt pasik teste meg egyenesen taszít, viszolygok tőle.

2022. dec. 29. 09:39
 7/16 anonim válasza:

Mennyi tahó ember. Ha nem érint titeket, akkor menjetek tovább. Mi értelme ilyen kommenteket írni??

Utálom, hogy ennyire ostobák és rosszindulatúak manapság az emberek és még büszkék is ezért magukra...

A duci pasikkal nincs semmi gond. Én is jobban kedvelem az olyan alakot, mint ha izmos vagy vékony lenne.

Sok szerencsét, remélem találsz valakit.

N

2022. dec. 29. 09:48
 8/16 anonim válasza:

7- es, már hogy ne lenne gond velük..? Ez egy kóros állapot ,nem egészséges.

Lehet valakinek tetszik, de hosszútávon szerinted jót tesz a testének meg önbizalmának?

Ezek a kommentek legalább arra jók hogy kicsit felébresztik az illetőt hogy tegyrn valamit. ( tudom hogy nem ilyen egyszerű egy diéta, nem azért mondom)

Legyen már az egészséges az ideál. Ugyanez vonatkozik a pasikra akik a kórosan sovany nőkért rajonganam

2022. dec. 29. 10:23
 9/16 A kérdező kommentje:

#6-os, #7-es nagyon szépen köszönöm Nektek, aranyosak vagytok! :) Tudjátok én csak kinevetem a negatív kommenteket, és természetesen ügyet sem vetek rájuk, bármit is írnak. Illetve gondoljatok bele, akik képesek odáig süllyedni, hogy degradáló jellegű kommentet írnak egy idegennek (vagy ha ismerősnek, akkor is), azoknak hol van a tudatossági szintje, megértése vajon? Az ilyen ember lelki világa mennyire van tele örömmel, boldogsággal? Ezek költői kérdések. Szóval, én inkább csak sajnálom őket, hogy nem tudnak már többet adni, csak ennyit..hiszen aki itt a gyakorik-on ilyen, az a való élet minden területét így kezeli, ezzel a hangulattal, hozzáállással, és minél inkább távolodik valaki az egészséges mentalitástól, annál inkább vakon meg lesz győződve, hogy ővele minden rendben, illetve már magával sem tud úgy őszinte lenni. Természetesen erre a kommentemre is jönnek majd az ócsároló, lehordó, fikázó, lenéző kommentek, és a leghitelesebben próbálják majd megmagyarázni, miért van igazuk, stb., de ez így törvényszerű, a kulcs, hogy az ilyenekkel nem szabad foglalkozni, nem szabad rájuk figyelni, és akkor az ember megmenti magát egy csomó rossztól..ők magukat vetítik ki ide, amilyenek ők, és ennyire egyszerű..nem szabad belemenni a bolond játékukba, mert pont ez a céljuk. Én csak szimplán kerülöm az ilyen embereket, nem gyűlölöm őket, mert feltehetőleg sok szaron átmentek az életben, amitől "lesüllyedtek", és nekik aztán van elég bajuk az életben így is, és még a "normálisabbaknak" is igen nehéz lehet boldogulni.

Illetve nem véletlenül írtam, hogy privátban keressen, aki úgy gondolja, és ahogy tapasztalom, szerencsére érthetően fogalmaztam. ;)

2022. dec. 29. 11:02
 10/16 anonim válasza:

6,7

Jajj istenem, persze, taszít bennetek a NORMÁLIS, ne legyetek már ennyire álszent kis léleksimogatók, melyikőtők írt rá a kérdezőre? Na ugye. Ez mindig kimerül annyiban a hozzátok hasonlók részéről, hogy "nem szabad feladni" meg "sokan szeretik a duci pasikat". Ja. A duci nők maximum, mert fogyás helyett inkább keres magának egy hasonló, 0 akaraterővel bíró embert, így nincs bűntudat se megfelelési kényszer.

2022. dec. 29. 11:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!