Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tapasztalatlan nők vannak...

Tapasztalatlan nők vannak annyira őszinték, hogy írnak nekem? 🤔

Figyelt kérdés

Nem, nem kapcsolatot keresek, és nem is potya-dugást.

Olyan heteroszexuális cisznemű lány/nő privát üzenetének örülnék legjobban akinek nem volt még férfi az életében (semmilyen értelemben), vagy nagyon régóta nélkülözi.

Beszélgetni szeretnék, megismerni a helyzetüket.

2022. dec. 27. 22:48
1 2
 11/16 anonim válasza:
#9 senki nem ingerelte a kérdezőt. Én arra próbáltam reflektálni a második hozzászólásban hogy ha valaki nem akarja hogy mindenféle átoperált, magát indokoltan vagy indokolatlanul más neműnek kiadó egyén írjon rá, ki kell tennie a cisznemű kifejezést. A 4. válaszoló ugyanezt sérelmezte, nem a kérdezőt szidta hanem azokat akik ezt mar ilyen szinten nyomják. Erre a kérdező elkezdett anyázni. Egy sima félreértés miatt. Ha valaki ennyire hamar felkapja a vizet, azzal mégis miért álljon le beszelgetni olyan akinek még problémái is vannak?
2022. dec. 28. 09:36
 12/16 anonim válasza:
Mi történt? Én nem találom az említett válaszokat
2022. dec. 28. 12:48
 13/16 anonim válasza:
#13 a kérdező 2. Választát (4-es sorszámmal) törölték
2022. dec. 28. 12:57
 14/16 anonim válasza:

"Én arra próbáltam reflektálni a második hozzászólásban hogy ha valaki nem akarja hogy mindenféle átoperált, magát indokoltan vagy indokolatlanul más neműnek kiadó egyén írjon rá, ki kell tennie a cisznemű kifejezést."

Olcsó fárasztás. Gyenge. Ne fáraszd az embereket, komolyodj meg és akkor szólj valamihez, ha a témához kapcsolódik és segítesz vele valakit. Senkit nem érdekel amiket írsz és amit magyarázol magadnak, hogy feljogosítsd magad a hülyeségeidre.

2022. dec. 28. 16:40
 15/16 anonim válasza:
A ciszneműnél elveszítetted a normális válaszolókat, kérdező.
2022. dec. 28. 17:47
 16/16 anonim válasza:
Cisznemű... Belpest...
2023. jan. 29. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!