Hol ismerkedhetnék hozzám hasonlóakkal?
21 éves srác vagyok, egyetemre járok, sosem volt sok barátom, sosem érdekelt a bulizás, ivás, szórakozás, ami sok korombeli fiatalt mindig is látszólag jobban vonzott. Középsuliban sem volt sok barátom, csak néhány akivel jobban ápoltam a kapcsolatot, illetve volt egy közel 4 éves kapcsolatom.
De amióta egyetemre járok, az emberekkel történő interakcióim száma a béka feneke alatt van, volt osztálytársakkal lehetetlen tartani a kapcsolatot, egyetemen évfolyamtársak meg nem igazán érdeklődnek, szintén ugyanúgy mint eddig néhányukkal beszélek aktívan, de nem "haverkodik" senki akivel esetleg akarnék .
Ezzel nem azt mondom hogy otthon ülök egész nap és nem beszélek soha senkivel, csak nekem valami más kellene mint az hogy néhány évfolyamtárssal meg diákmunkában "kollégákkal" beszélek amikor ott vagyok, és ez nem jut tovább ezeknél a helyeknél igazán, de más helyzetben is kb ezt tapasztalom.
Mik azok a helyek ahol tudnék ismerkedni? Nem feltétlenül kapcsolat céljából, hanem barátkozni is, de mindkettővel kapcsolatban azt érzem hogy nem nagyon akar senki semmi komolyat a környezetemben. (Fura mód a 15-16 éves lányokat érdeklem...)
Olyan nagyon gáz külsőre sem meg személyiségre sem lehetek, hogy ne érdekeljek igazán senkit. Barátságban eleve nem az a legfontosabb hogy a másik hogy néz ki pl. Szóval csak béna vagyok, vagy ebben a korosztályban kb mindenkinek megvan a saját baráti köre vagy párkapcsolata, és nem nyitott semmire? Vagy mi az a hely, helyzet amiben jobban nyitottak az emberek, hol keresgéljek ha nincs nagyon olyan hobbim amiben ismerkedhetnék jobban?
Én pont ilywn voltam, aztán bekerültem egyetemre. Az az aranybánya a kapcsolatépítéshez, szóval ha tényleg kapcsolatokat akarsz akkor itt a nagy lehetőség.
Kicsit az írásodból az jött le, hogy ha valaki érdekel akkor várod hogy érdeklődjenek, kérdezzenek, stb. Remélem tudod hogy ezeket elsősorban neked kell csinálnod ha szeretnél valamit. Aztán ha már jóban vagytok valamennyire dobd fel hogy menjetek el valahova. Hozza a barátait is, de ne sokat mert akkor ott lesz egy nagy társaság, aminek te nem vagy tagja és ahogy látom túl félős vagy hozzá hogy becsatlakozz csak úgy.
Amúgy meg a bulizás, ivás az nem azért van mert azt annyira szeretik az emberek, hanem mert ott lehet ismerkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!