Lányok! Lenne kedvetek ismerkedni? 23/F
Tinnyén lakom, de rendszeresen járok Budapestre. Több keresztény ifjúsági közösség tagja vagyok. Érdekel a néptánc, úszás, street workout és a hagyomány őrzés.
Szeretek emberek közt lenni, nem vagyok egy otthonülős típus. Nyitott, közvetlen férfinak mondanak. Szeretem a számítógépes játékokat, és a filmeket, sorozatokat. Szeretek kirándulni, airsoftozni is.
Korban hozzám illő lányt keresek. Írj nyugodtan, ha felkeltettem az érdeklődésedet. :)
#1 kereslet-kínálat. Csajként folyamat kapsz kéretlen férfiakat az életedbe, van aki facebookon jelöl be random, van aki élőben néz creepy-n, van aki üzeneteket írogat, ismerkedős helyeken péniszekről kapsz képet és stb...
Meg ott az evolúció is, mi naponta két nőt is teherbe tudunk ejteni, szóval az a jó, ha minél több partnert találunk, egy nő viszont 9 hónapig viszonylag kiszolgáltatottan terhes, szóval neki egy stabil és erős partner kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!