Lehet itt ismerkedni és megismerni olyan személyt akivel "érdemes" is?
Lehet itt ismerkedni és meglehet ismerni normális embereket, csak nagyon nehéz.
Mivel:
1. Kevés olyan személy van itt aki olyan, hogy van akkora intellektusa, hogy el lehessen vele normálisan beszélgetni és ebből egy tartós dolog alakulhasson ki.
2. A legtöbbet itt nem beszélgetni és végképp nem ismerkedni akarnak a másikkal.
Szóval, egyrészt már az ritka, hogy találj olyan személyt akivel tudsz beszélgetni, az még ritkább, hogy ő szintén "ismerkedni" akarjon és az a lehető legritkább, hogy ebből bármi legyen, bár nem tudom mit értünk az alatt, hogy "érdemes".
De mindent összegezve közel sem lehetetlen. Beszélgettem már itt több olyannal akik értelmesek voltak.
(De az is meglehet, hogy másnak könnyebb legalább beszélgetni, mert nem olyan rossz a személyisége, mint az enyém.)
Attól függ hogy miért akarsz ismerkedni. Ha itt keresel nőt akkor felejtsd el. Van kb 4 nő és nekik már megvan a kis háremük akiktől kapják a napi egoboostot. Vagy csak szimplán röhögni járnak ide.
Ha pasival akarsz ismerkedni akkor könnyebb a dolgod, mert tele van idióta emberrel ez a portál is, így bárkit találsz itt. De sok reményt ne fűz hozzá. Ez a Topic nem erre lett kitalálva
Nem érdemes. Bárkivel beszéltem zsákutca volt. Akivel meg találkoztam antiszoc volt és komolytalan.
Ez nem társkereső oldal, de mégis van ismerkedős témakör, tehát ismerkedhetsz emberekkel. De hogy megéri e? Szerintem nem, mivel nem úgy tűnik hogy bárki is többet tud írni egy smileynál, meg egy mondatnál ami unalmas és érdektelen és süt róla az arrogancia.
Szeretnék normális nővel ismerkedni én is, de nem látom értelmét interneten kínlódni.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!