Pocakos macis 100 130kgs férfiakkal ismerkednék, vannak itt ilyrnek?
Kapcsolat vagy akàr baràtkozàs céljàbòl.
Korban 30-50ig max.
33n
Ha te nem vagy elhízva, akkor nekem írhatsz.
(50-es, 180 magas, kb. 110 kg, bp-i)
Én nem tántorodom el, írj rám, ha fiatalabb srác is érdekel
22/F
Súly nem tudom hogyan függ össze a barátkozással.
Nagyobb súly miatt nagyobb a szívünk is ;o)
Kapcsolatban értem hogy külsőleg is meg kell fogja egymást a pár :)
Covid előtt 95 kg környékén voltam, covid elbánt velem, és bár már nincs karantén a rossz szokások és egyebek miatt van mitől megszabadulni.
Ez egy életen át tartó harc :) Egyszer elindult csak idén összekuszálódott az életem.
44f 182cm/115kg
Korhatárban benne vagyok, de 40 felett nem lesz nagy a korkülönbség?
Persze barátságban ez nem számít az igaz :o)
Annyira érdekes, hogy társkeresőn megsértődnek, ha 30 alatt és 45 felett már nemet mondok (szintén 33), mert nem a kor számít, stb... Itt meg megszólják a kérdezőt, hogy túl sok lesz a korkülönbség...
Amúgy szerintem meg mindegy, mindenki maga döntse el, mi a megfelelő számára. 10 év felfelé azért nem olyan sok szerintem.
N
Én azt ne értem, hogy ha egy pasi ilyen kövér, annak mé nem felel meg, ha a kérdező is?!
Nem hinném, hogy egy sovány, sportos lány majd a 130 kilós macikra bukik...
Persze biztos van az a pénz! :)
16.
Ne te szabd meg, hogy kinek mi jön be!!
17: nem szabom meg, csak nem értem, hogy nem néz az illető tükörbe és hogy nincs önkritikája?!
Olyasmit vár el, amit ő maga sem akar a másikban, amit ő maga sem képes nyújtani.
De valszeg ezért is marad egyedül.
18: ez eléggé egyszerűsített valóság. Van benne igazság, de azért ez nem így működik teljesen. Most megnézed hogy hú de jó csaj, milyen kemény a feneke... Szuper. Csalad anyaként más életetek lesz. De már akkor is ha csak együtt éltek. Hizékonyabb típusnál dönteni kell hogy minőségi idő együtt, vagy dolgozik azon hogy magmaradjon az a külső ami volt. Ember elkényelmeseik, talán pasik hajlamosabbak erre de mindkét félben benne van. Családként simán a szülés után a legvékonyabb nő is meghízik, és nagyon sokan nem tudják visszanyerni a korábbi szintet. Vagy lehet soha. És akkor ott állsz hogy kivágod a csajt akit állítólag szeretsz aki a te gyerekedet is megszülte vagy mi lesz azzal a +5-10-20kg al? Ameddig találkoztok meg lemegy az ismerkedési része addig értem. Na de utánna? Nem meg fog változni, de megvaltozhat, és nem csak a rancokról van szó. Ez is még csak a felszín egy ilyen témában.
Elvárás pedig olyan hogy az ember várja várja aztán ha nem veszi észre magát mert magas a léc akkor az marad ami van, ha a lécet lejebb teszi akkor ez változhat. Ez teljesen egyén függő.
Barátkozás is benne van a pakliban mint látjuk, ott pedig ez nem kell hogy szempont legyen. Ezen a szinten sem a kor, sem a külső. Elég a szimpátia.
Persze egy pasi mindig pasi marad. Tehát ha van egy barátja aki nő, biztosan akad némi szimpátia felé, szóval a legtöbb esetben nem kéne sokat kérlelni hogy legyen némi szex a dologban. Más kérdés hogy utánna hogy marad/lesz abból barátság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!