Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Pocakos macis 100 130kgs...

Pocakos macis 100 130kgs férfiakkal ismerkednék, vannak itt ilyrnek?

Figyelt kérdés

Kapcsolat vagy akàr baràtkozàs céljàbòl.

Korban 30-50ig max.

33n

2022. dec. 18. 09:50
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Ha te nem vagy elhízva, akkor nekem írhatsz.

(50-es, 180 magas, kb. 110 kg, bp-i)

2022. dec. 18. 17:35
 12/24 anonim válasza:
En is kiestem mert csak 23 vagyok de a suly megvan:D
2022. dec. 18. 18:04
 13/24 anonim válasza:

Én nem tántorodom el, írj rám, ha fiatalabb srác is érdekel

22/F

2022. dec. 18. 20:23
 14/24 anonim válasza:

Súly nem tudom hogyan függ össze a barátkozással.

Nagyobb súly miatt nagyobb a szívünk is ;o)

Kapcsolatban értem hogy külsőleg is meg kell fogja egymást a pár :)

Covid előtt 95 kg környékén voltam, covid elbánt velem, és bár már nincs karantén a rossz szokások és egyebek miatt van mitől megszabadulni.

Ez egy életen át tartó harc :) Egyszer elindult csak idén összekuszálódott az életem.

44f 182cm/115kg

Korhatárban benne vagyok, de 40 felett nem lesz nagy a korkülönbség?

Persze barátságban ez nem számít az igaz :o)

2022. dec. 18. 21:52
 15/24 anonim válasza:

Annyira érdekes, hogy társkeresőn megsértődnek, ha 30 alatt és 45 felett már nemet mondok (szintén 33), mert nem a kor számít, stb... Itt meg megszólják a kérdezőt, hogy túl sok lesz a korkülönbség...

Amúgy szerintem meg mindegy, mindenki maga döntse el, mi a megfelelő számára. 10 év felfelé azért nem olyan sok szerintem.

N

2022. dec. 19. 08:14
 16/24 anonim válasza:

Én azt ne értem, hogy ha egy pasi ilyen kövér, annak mé nem felel meg, ha a kérdező is?!

Nem hinném, hogy egy sovány, sportos lány majd a 130 kilós macikra bukik...

Persze biztos van az a pénz! :)

2022. dec. 19. 11:08
 17/24 anonim válasza:

16.

Ne te szabd meg, hogy kinek mi jön be!!

2022. dec. 19. 11:14
 18/24 anonim válasza:

17: nem szabom meg, csak nem értem, hogy nem néz az illető tükörbe és hogy nincs önkritikája?!

Olyasmit vár el, amit ő maga sem akar a másikban, amit ő maga sem képes nyújtani.

De valszeg ezért is marad egyedül.

2022. dec. 19. 11:21
 19/24 anonim válasza:
Én is duci csaj vagyok és az ilyen pasiknak nem én kellek, pedig nekem is mackós alkat jön be. De ha átlagos pasikat akar egy ilyen nő, akkor is megszólják... Nem mindegy ki-mit szeretne? Az emberek mindig az aktuális dologért kötnek beléd...
2022. dec. 19. 15:32
 20/24 anonim válasza:

18: ez eléggé egyszerűsített valóság. Van benne igazság, de azért ez nem így működik teljesen. Most megnézed hogy hú de jó csaj, milyen kemény a feneke... Szuper. Csalad anyaként más életetek lesz. De már akkor is ha csak együtt éltek. Hizékonyabb típusnál dönteni kell hogy minőségi idő együtt, vagy dolgozik azon hogy magmaradjon az a külső ami volt. Ember elkényelmeseik, talán pasik hajlamosabbak erre de mindkét félben benne van. Családként simán a szülés után a legvékonyabb nő is meghízik, és nagyon sokan nem tudják visszanyerni a korábbi szintet. Vagy lehet soha. És akkor ott állsz hogy kivágod a csajt akit állítólag szeretsz aki a te gyerekedet is megszülte vagy mi lesz azzal a +5-10-20kg al? Ameddig találkoztok meg lemegy az ismerkedési része addig értem. Na de utánna? Nem meg fog változni, de megvaltozhat, és nem csak a rancokról van szó. Ez is még csak a felszín egy ilyen témában.

Elvárás pedig olyan hogy az ember várja várja aztán ha nem veszi észre magát mert magas a léc akkor az marad ami van, ha a lécet lejebb teszi akkor ez változhat. Ez teljesen egyén függő.

Barátkozás is benne van a pakliban mint látjuk, ott pedig ez nem kell hogy szempont legyen. Ezen a szinten sem a kor, sem a külső. Elég a szimpátia.

Persze egy pasi mindig pasi marad. Tehát ha van egy barátja aki nő, biztosan akad némi szimpátia felé, szóval a legtöbb esetben nem kéne sokat kérlelni hogy legyen némi szex a dologban. Más kérdés hogy utánna hogy marad/lesz abból barátság...

2022. dec. 19. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!