Akad itt olyan 18-21 éves lány aki szivesen ismerkedne velem?
Röviden rólam: 23 éves vagyok, külföldön élek már egy jó ideje, az egyetemet egy szakdolgozat híján elvégeztem, de "félbe" hagytam anyagi gondok miatt.
Akinek lenne kedve ismerkedni, az privátban küldjön üzenetet, semmi másra nem válaszolok.
Mit vársz ettől a kérdéstől? Miért nem jársz el szórakozni? Ismerkedni, mint minden normális ember? Ja, hogy ahhoz nincs elég tököd.
Röviden válaszolok : Senki nem fog neked írni!!!
Hallod
K*rva szépen a barátommal
21/F
Ha töketlen ha nem, ő is ember baszkixd ilyet is csak az ír aki sose tapasztalta azt hogy nincsenek barátai.
Lehet hogy introvertált és ezért itt keres barátokat
Én facebookon csopikat ajánlok erre, vannak kifejezetten barát keresésre is meg tudsz keresni téged érdeklő csoportokban is pl anime, játékok stb
Szerintetek minek van az ismerkedés kategória, ha nem ismerkedni? :) Azért 2022-ben nem egy lehetetlen dolog online intézni ezt. Nem biztos, hogy mindenkinek optimális vagy, hogy sikeres lesz benne, de azért, mint lehetőség egy ideje adott. Nem mindenkinek ugyan az a szórakozás. Horgászás közben pl. nehezen ismerkedsz a halakon kívül bármivel/kivel is:D Ugye. A szórakozóhelyek nem mindenkinek szimpatikusak és nem feltétlen a tömeg miatt.
Picit írhatott volna többet is, de semmi olyat nem tett, hogy le kellene ordítani a fejét.
(28/f)
Hogy akarsz kapcsolatot külföldről egy magyar nővel?
Normális nő erre nem dog ráharapni, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!