Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Együtt szilveszter?

Együtt szilveszter?

Figyelt kérdés

Ha van itt olyan lány vagy nő, aki nem önszántából de mégis egyedül tölti az ünnepeket, azonban nincs hozzá kedve... Nos őt - ha úgy alakul - szívesen látnám egy közös szilveszterre nálam Budapesten!

50Ffi

2022. dec. 12. 23:04
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
1-es a társas magány hogy lehet, ha esti mesét kapsz? :O
2022. dec. 26. 19:39
 22/31 A kérdező kommentje:

#20!

Pont nem férfiaknak kellene "jelentkezniük" 😆

Ha te nőnemű vagy, máris előnyt élvezel 😉

2022. dec. 26. 20:53
 23/31 anonim válasza:
Na, kérdező, lesz buli? :D
2022. dec. 31. 19:25
 24/31 anonim válasza:

Társas magány esetemben: kiderült, hogy van - bizonyos értelemben - egy Belső Értékekben hozzám hasonló nő az életében.

Állítólag engem valamivel jobban kedvel. Én tudok a Hölgyről, a másik viszont nem tud rólam...

Simán barátság maradt. Most nem szilveszterezek az említett illetővel.

1-es válaszoló voltam.

2022. dec. 31. 20:59
 25/31 anonim válasza:

Tényleg kérdező: mi újság van most nálad? Hogy érzed magad?

Jövőre vonatkozó terveid? Elmész például egy társkereső irodához - és befizetsz esetleg ott? :)

24-es "rajtszámú versenyző"

2022. dec. 31. 21:01
 26/31 A kérdező kommentje:

Természetesen senki nem érdeklődött érdemben egy közös szilveszter iránt. De nyilván egy pár sor kiírást megért 😉 Végtére is mit veszítettem? Semmit! Ha meg úgy alakult volna pár héttel ezelőtt, hogy valakinek van kedve ismerkedni akkor csak "nyerhettem" volna rajta. Így maradt a Különben dühbe jövünk, aztán éjfél után körtelefon a családnak, pár barátnak, ismerősnek és utána alvás. Ma úgyis dolgoztam, hajnalban keltem.

#25.

Jövőre vonatkozó terveim? Elsősorban az, hogy nem adom fel a szándékom, hogy megtaláljam akivel passzolunk egymáshoz és talán a B oldal végére még egy kis boldogság is összejöhet. Irodába biztos nem megyek. Marad az Élet és a net. A remény örök! 😉😊

2022. dec. 31. 21:23
 27/31 anonim válasza:
Hát sajnálom. Béna független csajok :D
2023. jan. 1. 03:14
 28/31 anonim válasza:

Plusz hárommal megtöbbszöröződött az "értem rajongók" tábora. Még ezen az éjszakán. :D

25-ös válaszoló

2023. jan. 1. 05:57
 29/31 anonim válasza:
Csak én nem értem mit és miért is írogat ez a #28-as "közel az ötvenhez N"?
2023. jan. 1. 06:49
 30/31 anonim válasza:

Jaj a fenébe!

Sajnálom, hogy nem értem oda. Elkeveredtem itt a Kossuth utcában valamerre és már nagyon nem voltam szomjas, pedig már bele éltem magam abba az ereszcsatornának nevetett csodába.

2023. jan. 1. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!