180 cm feletti férfiakkal ismerkednék. Vki?
Sajnos 183 cmre nőttem nő létemre így csak a magasabb férfiak jöhetnek nálam szóba,
szivesebben lennék alacsonyabb, mondjuk 170-175 cm de nem ezt dobta a gép, és még az alakom sem a legjobb.. akinek van kedve ismerkedni v dumcsizni, az irjon, a normálisaknak válaszolni fogok.
29N
Én majdnem 190 vagyok, de a kicsi lányokért bolondulok. Ha magas, akkor pedig szép, vékony legyen, kicsi, de kerek fenékkel. Ha ilyen vagy, akkor ismerkedhetünk.
38F
Ha már így kiemelted a kérdést én 195 vagyok de nálad fiatalabb,azért így is írhatok?
Nem feltétlen ismerkedni
Elég gáz, hogy a magasság az első szempont, ami alapján szelektálsz.
Én speciel a belső tulajdonságokat szoktam nézni. Például egy olyat, mint Te, igyekszem messzire elkerülni.
140 centi magas, milliárdos férfi vagyok, jó vagyok az ágyban, lovagias is, intellektuel, értelmes, és véletlenül pont egyedül vagyok, természetesen, és csak te rád vártam, csak neked és csak most. Ja, benéztem, nem 140 centi a válaszom, hanem nekem csak 18. Nem baj? Vagy neked 8?
Na, erre mit lépsz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!