Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 180 cm feletti férfiakkal...

180 cm feletti férfiakkal ismerkednék. Vki?

Figyelt kérdés

Sajnos 183 cmre nőttem nő létemre így csak a magasabb férfiak jöhetnek nálam szóba,

szivesebben lennék alacsonyabb, mondjuk 170-175 cm de nem ezt dobta a gép, és még az alakom sem a legjobb.. akinek van kedve ismerkedni v dumcsizni, az irjon, a normálisaknak válaszolni fogok.

29N

2022. dec. 12. 19:47
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
Annyi sincs benne, hogy reagáljon egy normális üzenetre. Az ilyen mit vár? Az alapvető kummunikációnak is híján van. Meddig tart egy normális üzenetre annyit válaszolni, hogy: Köszönöm, de nem!
2022. dec. 13. 11:43
 22/28 anonim válasza:
Amúgy én itt lehet kitünök ezzel a véleménnyel, de miért KELL a nőnek vagy a férfinak kezdeményezni? Nem az lenne jó ha mindkettő ugyanannyit ad bele? Tudjátok, egyenlően. Szerintem ez lenne a normális, tisztelni a másikat ugyanannyira és ennyi? De amúgy itt gyakorin egy kérdező honnan tudja kire írjon rá ha a válaszok pont nem olyanok, ami miatt rá "kéne" írni valakire? Szerintem nem kéne ennyire magatokra venni ezeket. Nyilván aki komolya kapcsolatot akar, az nem dick pic-kel kezd vagy kelleti magát (nő), mert azzal úgyse lehet semmire menni, hiába kezdeményez a ffi vagy a nő. Nem kell a ffinak kezdeményezni és a nőnek se, hanem épp ahogy jön :/
2022. dec. 16. 23:38
 23/28 anonim válasza:
Pesti férfi 184cm-rel és picivel 100 felett? 🤔
2022. dec. 17. 07:23
 24/28 anonim válasza:

Én majdnem 190 vagyok, de a kicsi lányokért bolondulok. Ha magas, akkor pedig szép, vékony legyen, kicsi, de kerek fenékkel. Ha ilyen vagy, akkor ismerkedhetünk.

38F

2022. dec. 23. 00:12
 25/28 anonim válasza:
Írtam még reggel, várom a válaszod! :)
2022. dec. 26. 18:26
 26/28 anonim válasza:

Ha már így kiemelted a kérdést én 195 vagyok de nálad fiatalabb,azért így is írhatok?

Nem feltétlen ismerkedni

2023. ápr. 6. 11:14
 27/28 anonim válasza:

Elég gáz, hogy a magasság az első szempont, ami alapján szelektálsz.

Én speciel a belső tulajdonságokat szoktam nézni. Például egy olyat, mint Te, igyekszem messzire elkerülni.

2023. ápr. 6. 23:14
 28/28 anonim válasza:

140 centi magas, milliárdos férfi vagyok, jó vagyok az ágyban, lovagias is, intellektuel, értelmes, és véletlenül pont egyedül vagyok, természetesen, és csak te rád vártam, csak neked és csak most. Ja, benéztem, nem 140 centi a válaszom, hanem nekem csak 18. Nem baj? Vagy neked 8?

Na, erre mit lépsz? :)

2023. ápr. 7. 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!