Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 18-26 éves lányok, nők ismerke...

18-26 éves lányok, nők ismerkedni?

Figyelt kérdés

26 éves srác vagyok, Budapesten bérlek 2 éve egy lakást, előtte az egyetemi évek alatt kolis voltam. Informatikusként végeztem és dolgozom jelenleg.

Szeretem a jó kajákat (főleg magyaros ízeket), szabadtéri programokat: sörfeszt, karácsonyi vásár meg ilyenek. Ilyenkor télen szeretek elmenni korizni, de amúgy alapesetben úszni szoktam eljárni. Nem csak simán az úszást, hanem a wellness-es, élményfürdős dolgokat is szeretem.

Szóval, inkább kinnt szeretek lenni, mint bent punnyadni, szeretem az eseménydús napokat.

Külsőre 173 cm magas vagyok, inkább vékonyabb alkatú. Barna, rövid hajam van. Nincs szakállam, max. néha meghagyok kis borostát.

Ha te is hasonló dolgokat szeretsz és ismerkednél, kérlek írj priviben.

2022. dec. 11. 12:37
 1/8 anonim válasza:
Ha te is meg szoktad hagyni a borostád, kérlek írj priviben! 🤣 sry
2022. dec. 11. 12:39
 2/8 anonim válasza:

Hol kell meghagyni a borostát?

Lennt,vagy fennt??

2022. dec. 13. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Ajjjj. Nemár 😂😂
2022. dec. 13. 21:04
 4/8 anonim válasza:
Ajjj Neymar??
2022. dec. 13. 21:06
 5/8 A kérdező kommentje:
-.-
2022. dec. 13. 21:09
 6/8 anonim válasza:

Csupán kíváncsiságból kérdezem (nem a kérdére válaszolva), hogy általánosságban miért van az, hogy a fiúk inkább keresnek több évvel fiatalabb lányt, mint korukbelit?

(Csak egy filozófiai kérdés, mert amúgy benne vagyok a megjelölt korosztályban, de kíváncsi lennék a válaszokra.)

2022. dec. 14. 00:05
 7/8 anonim válasza:

#6 ez attól függ milyen korukbeliről van szó. Más okból választ fiatalabbat egy 25 éves és egy 30. Egy 25 éves összejön egy 20 éves csajjal az még szinte lány finom feszes az utolsó porcikáig, aranyos pofi. Nem egy számító, hagyja az érzéseit kibontakozni.

Egy 30-as összejön egy 25 évessel ott már nőről beszélhetünk, aki élt is már kicsit, talán dolgozott is, de még mindig fiatal és rendben van. Ők már túl vannak egy szakításon legalább jobban odafigyelnek kivel jönnek össze, racionálisabbak.

De ha mondjuk én szeretnék egy korombelit akkor 31 évesen a nők túl vannak már egy pár szakításon, nagyon válogatnak, ha valamennyire családcentrikus hamarosan szeretne gyereket mielőtt a biosz beleszól a dolgokba. Fontos lesz, hogy mivel rendelkezek mert apaanyag kell biztos háttérrel. Aki azt mondja nem, az álszent nincs ezzel baj. Egy 30-as nő, aki okos és elég skilles az életben nem hagyja már, hogy az észérvekkel szembe menve csak az érzéseire bízva a dolgot lépjen bele egy kapcsolatba.

Persze ez nagy általánosítás DE legtöbbször így van. Elég jó szemem van hozzá és végülis így logikus ha belegondolsz.

Én mondjuk tudom magamról, hogy elég hiányosak a szociális skillek és nem tudok lazán viselkedni nők társaságában, ami elengedhetetlen lenne a minimális vonzalomhoz. Ezért nem is erőlködök mert ez veszett fejsze nyele, 30 felett a nők nagyon kitanultak és nagyon gyorsan le tudnak selejtezni. De elfogadtam, max néha kicsit sz.r

2022. dec. 14. 07:23
 8/8 anonim válasza:
#7 Köszönöm a választ!
2022. dec. 14. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!