Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért nincs matchem Tinderen...

Miért nincs matchem Tinderen lányként?

Figyelt kérdés
Nem vagyok ronda de igazából azt hiszem még egy ronda lánynak is van itt párja szval 100% hogy nem a külsővel van probléma. 5 napja vagyok fent, rengeteg pasit jobbra húztam és 0 match ami lehetetlen. Korábban mikor használtam vagy azonnal párba álltam azzal akit jobbra húztam vagy pár órán belül. Komoly válaszokat várok, arra gondoltam valami rosszul van beállítva vagy nem mutat a tinder csak nem tudom miért. (Be van állítva hogy látszódjak) Korábban tiltottak de másik számmal regiztem újra. Ez lehet a gond vagy mi? Az is eszembe jutott hogy így akarnak fizetésre bírni?

2022. dec. 7. 02:37
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
11es ekkora baromságot már rég hallottam xd
2022. dec. 7. 18:27
 22/30 anonim válasza:

A Tinder nem csinál ilyet.

Ilyet a Youtube csinál egyedül és csak a csatorna tulajdonosa élhet ezzel..

A kérdező valszeg csak ronda, szerencsétlen, nem szimpi az ottaniaknak és ezt nem tudja felfogni.

Ssak az egyetértéssel bólogató birkáknak ad igazat, hogy "jajj nem a te hibád szívem, te szép vagy, a Tinder a hibás".. yah csak közben 10+ másik ember nem ezt mondja.

Csak szimplán senki sem húz téged jobbra, mert nem vagy megnyerő vagy a képek vagy a szöveged alapján.

Ennyi és nem több.

23F

2022. dec. 7. 18:34
 23/30 anonim válasza:
Ha millió párod volt korábban, hogyhogy szingli vagy? Ha most lenne megint millió, most már bezzeg jól választanál? Furcsa ez.
2022. dec. 7. 19:19
 24/30 anonim válasza:

Lehet csúnyázni, meg minden, de amíg nem úgy néz ki, mint mondjuk Whoopi Goldberg, addig egy pár matchet kéne szereznie.

Szóval vagy pont nagyon szerencsétlen 5 napod volt (inaktív profilokat húztál jobbra, mással is matchelt, aki jobban bejött, stb.), vagy az előbbi felvetésem mégis igaz. De ha régebben volt, szerintem ez hülyeség. Tudom, rombolja az elmédet, de ez van, majd lesz valami.

Ilyenek, meg hogy árnyékolva lett a profilod, meg így akarnak fizetésre bírni, ezek hülyeségek. Ilyet nem csinál a Tinder.

2022. dec. 8. 00:10
 25/30 A kérdező kommentje:

Mivel egy hét után is 0 match így utána jártunk a dolognak egy barátommal. A rosszindulatú, megkeseredett válaszolóknak üzenném hogy tényleg van a tindernél shadow ban, bár nálam lehet nem ez volt, de attól még létezik. Én szimplán töröltem végül a profilom aztán egy új telószámmal regiztem megint és hopp-hopp, helyreállt a rend:D 20 perc alatt 7 match, azért egy "ronda" lánynál nem olyan rossz...:D Reggelre lesz több is;) Szval tényleg az appal vagy a regisztrációval volt valami, ha más lány is ilyet tapasztal ezzel próbálkozzon.

A 11-esnek köszönöm mégegyszer!

Ti meg ha kedvesek és normálisak lennétek talán még érdekelnétek is valakit, de ilyen hozzáállással...hát sok sikert!

2022. dec. 9. 02:29
 26/30 anonim válasza:
#25 mondjuk akkor ezt megtehettétek volna korábban is és akkor a kérdés sem született volna meg. Mindenki jobban járt volna XD
2022. dec. 9. 08:22
 27/30 anonim válasza:
Én ezt a profilod is balra húzom, ne aggódj:D
2022. dec. 9. 13:41
 28/30 anonim válasza:
Azért nincs mert nincs tinderem
2022. dec. 10. 18:15
 29/30 anonim válasza:
Shadowban, vagy ronda vagy
2022. dec. 12. 09:20
 30/30 anonim válasza:
Jo sok profilt jobbra huzhattal hogy 02:37 lett mire megszulted ezt a kerdest kamukiraly
2022. dec. 21. 01:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!