Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van valami INGYENES társkereső...

Van valami INGYENES társkereső a baddon és a tinderen kívül?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 13:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Figyelj csak tudom mire akarsz utalni ezzel, hogy nem a társkeresővel van baj hanem velem mert csesznye vagyok. Akkor mégegyszer elmondom, mert ezek szerint nem jutott fel az agyadig. Én egy 18 éves FOGYATÉKKAL ÉLŐ VAGYOK. Nem is a társkeresővel van baj, hanem a sok hülye emberrel, aki az ilyen elesettett kifigurázzák, kigúnyolják, kiröhögik. Az emberanyag. Azzal van baj. Azért mondom, mindig hogy nulla amit én már megpróbáltam és ismerek, mert fizetős. És én NEM VAGYOK HAJLANDÓ KIADNI SEMENNYI PÉNZT SEM, mert vagy vagy se. Feleslegesnek tartom. És igen szomorúnak tartom, hogy már ebbe a mai mocsok világban minden a pénzről szól. Elég szomorú.
2022. dec. 6. 07:20
 12/15 anonim válasza:

Senki nem figurázott ki. Nem értem a problémádat azon kívül, hogy sajnáltatod magad, hogy mindenki mocsok. Csupán a gondolatod nem értem, hogy miért gondolod, hogy bármelyik társkereső másabb mint a badoo, vagy hogy bármilyen társkeresőn mások lesznek az emberek. Kicsi az ország, ugyan azok az emberek lesznek rajta. Szerintem a legjobb lenne olyan társaságba járnod, ahol veled hasonló problémával küzdő emberekkel találkozhatsz és esetleg ott ismerkedni. Mást nem tudok.

Minden a pénzről szól. Miért, szerinted a társkeresőknek nincs fenntartási költségük? És szerinted ingyen akarnak dolgozni az emberek? Ne viccelj már.

2022. dec. 6. 13:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Számomra igen is szomorú hogy a mai világban minden a pénzről szól. Nem sajnáltatom magam ne aggódj csak ami a ebbe a világba folyik az felháborító. Azt mondod, hogy olyan társaságba/oldalra menjek, ahol hasonlóak vannak. Ha lett volna annyi eszed akkor visszamentél volna a legelejére amit irtam. Amiben megkérdeztem hogy tud e valaki olyan oldalt ahol fogyatékkal élő emberekkel lehet ismerkedni. Hidd el van annyi eszem hogy ezt tudom, hogy olyanokkal kell próbálkoznom. A másik meg ez igy van fenntartási költség. De az már nagyon felháborító ne haragudj, hogy egy felhasználónak a képe megtekintéséért is fizetni kell. Az azért már egyáltalán nem helyes. Ajja dolog. És ne haragudj. Miért adnák ki egy forintot is bármelyik társkereső oldalra ha egyszer nem biztos hogy összejön. Magyarul vagy vagyse. Ha ne talán nem jönne össze akkor gyakorlatilag olyan mint, ha azt a pénzt így ki frizbiztem volna az ablakon. Nem fogok fizetni semelyik oldalra mert bunkók az emberek és semmi értelme még fizetni is. Az hogy azt mondtam hogy mindenki mocsok ezt tapasztalatból mondom. Ne haragudj igen mocskok és hülyék ezek a mai lányok. Megmondom, hogy miért. Elmondom neked hogy 4 oldalra vagyok regisztrálva és egyiknél se lettem meglepve. Elmondom neked azt is, hogy egyetlen egy oldalon sem tapasztaltam azt, hogy egy lány is be tudott volna mutatkozni normálisan. Egyetlen egy sem. Mondok egy példát. Be tudom kötni a cipő fűzőmet. Kérdezlek én. Az ilyennel hogy lehet ismerkedni? Mert szerintem sehogy. Vagy például. Ültess be a kocsidba és vigyél el étterembe. Ezért mondom azt, hogy mocskok az emberek. Mert ez is a pénz tudod. Mert ezek a mai lányok nem a szerelemért regisztrálnak fel egy társkereső oldalra, hanem a pénzt lássák a másikban. Ez a legnagyobb baj tudod. És akkor én sajnáltatom magam? Nem sajnáltatom magam egyáltalán. Úgy, hogy lehet ezt forgatni mindenképp de ez lesz a vége. Tehát ezekkel a mai lányokkal nem lehet NORMÁLISAN ISMERKEDNI. De ugyan ezek a felnőttek is. Nemcsak a gyerekek. Csak ilyenkor tudod azt szoktam mondani, hogy ha a felnőttek is a pénzt lássák a férjükbe mert sajnos be kell vallani, hogy a mai nők 98%-a a pénzt lássa, akkor egy gyerektől mit várjunk? Semmit sem. De nyilván a normális ember van mindig bántogatva de nem gond ne aggódj nem te vagy az első meg az utolsó sem. El lehetne gondolkodni ezen az egészen!!!
2022. dec. 6. 14:13
 14/15 A kérdező kommentje:
Visszatérve a önsajnáltatásra. Számomra elég szomorú, hogy a mai világban az embernek egy közösségi oldalra kell felírni és kapcsolatot tartani hogy legyen valakinek elmondani az örömét, vagy a bánatát a családján kívül. Mert én most így vagyok ezzel. Úgy, hogy ez nem önsajnáltatás elhiheted!
2022. dec. 6. 14:19
 15/15 anonim válasza:
Márpedig - a stílusudból ítélve - elsősorban veled van a baj. Nem a fogyatékoddal (ami nem derült ki, hogy mi az), hanem a hozzáállásoddal.
2023. jan. 6. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!