Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok lenne kedvetek ismerked...

CHRISS2 kérdése:

Lányok lenne kedvetek ismerkedni? 23-F többi lent

Figyelt kérdés

Eléggé unalmas napjaim vannak mostanába , barátaim se nagyon vannak mindenki családot alapított 😂 szeretnèk ismerkedni/barátkozni

Eléggé beszédes srác vagyok szòval kell a társaság, kicsit néha vannak depresszívebb időszakaim de szerintem mindenkinek

Szeretem a horror filmeket , de néha Az alkonyat is meg teszi😂

Imádok Motorozni csak most így Novemberben az se jő ötlet😝

Kedvencem a Rock/Metál zene de amùgy mindent is hallgatok(kivéve mulatòs)

Szeretnék majd utazgatni nyáron sok helyre eljutni de egyedül az se valami jò mòka

Néha még enekelgetni is szoktam😂

Heccből voltam az X-Faktorba is , kèpzeld kaptam 4 nemet😂😂

De legalább jol szórakoztam

Szeretem a magány valamikor de jò lenne megosztani a gondolataim valami értelmes lánnyal de valahogy egyre kevesebb van belőlük, persze tisztelet a kivètelnek. Facebook-on annyian írnak lanyok de valahogy nem talalom a közös pontot De lehet az én hibám nem tudom🥲😂. Jaaaj ennyit locsogok mint egy vénasszony ezt Tutti a kutya sem fogja vegig olvasni😂 de mindegy aki ilyen uncsis az írjon vagy valami Csumissz addig mindenkinek 😛.

2022. nov. 30. 23:08
 1/2 anonim válasza:
Kicsit sok a szmájli...
2022. dec. 1. 09:55
 2/2 anonim válasza:
Írhatsz
2022. dec. 1. 18:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!